Sophie Elise Isachsen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Del saken

Etter en bootylicious tur til Hawaii, prydet med bikini og rumpebilder, har Sophie Elise nå fortalt følgerne sine at hun blir igjen i Los Angeles for å operere rumpa. 

Nyheten ble formidlet gjennom Instagram story.  

Skjermbilde fra Instragram-story.

100% naturlig? 

Intensjonen bak Isachsens operasjon var å gå tilbake til en naturlig rumpe, men på bloggen sin har hun tidligere skrevet at det ikke vil være mulig: 

«Jeg hadde konsultasjon med han her om dagen, for første gang over Skype og med ordentlige bilder av meg, og han sa som følger: jobben som har blitt gjort på rumpa mi er såpass dårlig utført at om han fjerner den, kommer jeg til å få en forferdelig stygg rumpe uten noe eget fettvev (det har blitt slipt bort), den kommer til å henge og jeg kommer ikke til å kunne trene den opp igjen. Det kommer til å være overflødig hud, og om jeg skal “heise” huden vil det gi meg et forferdelig stygt arr som ikke er nødvendig. De har operert rumpa mi i Tyrkia, på samme måte som man opererer pupper.

Hans forslag er uansett å redusere og gjøre den mye mindre og ikke minst estetisk riktig, men helt naturlig er det nok umulig å få den. Jeg kommer så klart til å gå for det alternativet han mener er best, for prisen er den samme uansett (det gjør at jeg stoler ekstra på han, han sa ikke noe bare for å tjene penger).»

Hun skriver også at hun ikke kommer til å dele noe særlig fra denne operasjonen. Det gjenstår å se. 

https://www.instagram.com/p/B5hmv-jH-g5/?utm_source=ig_web_copy_link

Vi ønsker Sophie Elise lykke til og god bedring.