Maldivene. Illustrasjonsfoto: Pixabay
Del saken

Har du noen millioner som bare venter på å bli brukt? Da kan kanskje en unik luksusferie til en paradisøy være noe?

Luksushotellet Raffles Maldives Meradhoo kjører for øyeblikket den ekstraordinære kampanjen «You Run Raffles Maldives», der hele anlegget er tilgjengelig for det runde beløpet 10 millioner kroner.

Et uforglemmelig, og garantert uforstyrret øyeventyr, melder Accor – som er et verdensledende selskap innen reise og livsstil.

All inclusive

I en begrenset periode tilbyr luksushotellet, som er plassert på en av verdens mest prestisjefylte øydestinasjoner på den uberørte Gaafu Alifu-atollen, et eksepsjonelt tilbud med all inclusive.

Du kan ta med deg opptil 70 gjester i totalt fem døgn.

Ta en dukkert ved et av Maldivenes to korallrev. Illustrasjonsfoto: Pixabay

I løpet av disse dagene har gjestene full tilgang til feriestedets to øyer, den ene med 21 luksuriøse villaer i den kritthvite sanden, og den andre med feriehus på påler i det turkise vannet.

Hver kveld forvandles dette paradiset til en tropisk drøm, ifølge Accor.

God mat, dykking, hær av butlere og yacht

Det er ikke på smått vis det foregår, hvis man sitter med de nødvendige millionene, for hør bare:

*Hva med en privatkonsert med en kjendis-DJ i solnedgangen?
*Eller en romantisk champagne-date på stranden med stjernekikking og en personlig astronom?
*I tillegg har man en egen hær av øyas butlere eller Raffles kulinariske team som lager spesielle menyer og skreddersydde matopplevelser til gjestene.

Selvfølgelig er det spa og det tilbys luksuriøse ansiktsbehandlinger, massasjer og yogaøkter.

Gjestene kan også benytte seg av stedets egen yacht for delfintitting eller dykketur til et av Maldivenes to korallrev som er hjem til babyhaier, skilpadder og et bredt utvalg av tropiske fisker, heter det fra Accor.

For de som vil lære mer om livet under overflaten, har hotellet til og med sitt eget team av marinbiologer og maritime assistenter som står til tjeneste.

For ordens skyld: Prisen inkluderer en veldedighetsdonasjon på 5 prosent til lokale prosjekter for å beskytte det lokale økosystemet.