Illustrasjonsbilde. Pixabay. Foto: kisistvan77
Del saken

For noen få minutter siden (historisk sett) hadde vi to kjønn, og noen «avvikere» innimellom. Heldigvis lærte vår vestlige kultur at disse «avvikere» ikke skulle brennes, henges, hives fra høye bygninger etc. men aksepteres som de annerledes menneskene de er. 

De siste årene har dette endret seg totalt. Nå er det transkjønnede toaletter, mange titalls kjønn, masse nye pronomen enhver må lære seg for å unngå å krenke noen i tilfelle man skulle snuble inn i en samtale med en transe. Bor du i Canada må du lære deg titalls nye pronomen som du sannsynligvis aldri får bruk for (helt sikkert gjelder dette for meg, da jeg støtter professor Jordan B. Peterson som sier «NO WAY!»).

Jeg har skrevet en del om den eksplosive utviklingen som foregår rett foran øynene på en måpende befolkning. Vi har genusteorier i barnehager, og ansatte tør ikke protestere av frykt for å miste jobben. Vi har sett krav om deltakelse i en Pride-uke for skoleelever, komplett med avsluttende kurs i BDSM.

Det kan kanskje virke som jeg er overdrevent fokusert på menneskers sexliv. Men det stikker så langt dypere enn det.

I en kommentar under en av disse artiklene sto det: snart er vel pedofili også greit?

Vel, han som skrev den kommentaren henger ikke med – noe som er helt forståelig, siden her går det virkelig fort i svingene. For pedofili er kanskje neste avvik som skal aksepteres, og det er kanskje ikke det verste eksempelet i denne korte utblåsningen.

«TED speeches» har blitt et begrep de siste årene. På hjemmesiden til TED står slagordet: TED – Ideas worth spreading. TED har et godt renommé, som en plattform hvor nye, spennende idéer kan få en scene.

En av disse idéene som er «verdt å spre» er altså at pedofili er en naturlig seksuell legning. Dette fremføres i fullt alvor, med TEDs «kvalitetsstempel» – foran en fullsatt sal på Universitetet i Würzburg i mai 2018. Foredraget belønnes med høflig applaus fra salen. Du kan se video av foredraget nederst på siden.

Mirjam Heine forteller med fløyelsmyk, empatisk stemme om stakkars Jonas på nitten år, som «studerer jus og liker fotball» som ikke kan fortelle selv sin beste venn at han foretrekker sex med småjenter i alderen 6-12 år.

– Ingen er ansvarlige for sine følelser, men alle er ansvarlige for sine handlinger, sier den unge foredragsholder.

Men hun mener det neppe.  For er det greit å være rasist, anti-homo, anti-feminist, anti-innvandring, det er jo bare følelser?

Nei selvsagt ikke. Men pedofile må ha sine rettigheter.

Hun sier også at vår måte å hjelpe de pedofile på er at vi må akseptere de som de er. Har du hørt den før? Det er VÅR skyld at de begår overgrep, fordi vi ikke forstår de godt nok. Sosial isolasjon for pedofile må motarbeides. Vi må bekjempe vår stigmatisering av pedofile, for å skape en bedre fremtid.

Sverige – man slipper ikke unna Sverige når det gjelder galskap knyttet til seksualitet. Men det spørs om ikke Det Liberale ungdomspartiet tok kaka når de i 2016 programfestet både en aksept av incest OG en aksept av nekrofili – altså sex med døde mennesker.

Man tror det er komikveld, eller at man ser på en skrekkfilm – men det er blodig alvor.