illustrasjonsfoto:Pixabay/CherylHolt
Del saken

En mor stod i retten onsdag etter å ha innrømmet at hun druknet sin 3 år gamle datter. Hun mente himmelen var det tryggeste oppholdsstedet for henne.

Det skriver den britiske avisen The Sun. Claire Colebourn hevdet i retten at den eneste måten å beholde datteren hennes, Bethan, trygg på. var å drepe henne og sikre at hun ikke kunne være «hvor som helst i nærheten av sin far».

Den 36-årige tidligere biologilæreren, som hadde separert seg fra mannen Michael, sa at hun hadde tenkt å drepe seg selv da hennes hjemlige situasjon ble «verre og verre», men hun mislyktes i selvmordsforsøket.

Mistenkte ektemann for utroskap

Colebourn trodde feilaktig at ektemannen Michael, 38, hadde en affære med en arbeidskollega da han forlot henne en måned før datterens død.

«Hun kommer til å være mye tryggere i himmelen enn hun er hvor som helst nær hennes far. Ånden kan være i fred da, og Michael ville ikke la oss være i fred», sa moren i retten. Hun la til at hun ville «gå til jordens ende for henne».

Den tragiske hendelsen fant sted 19.oktober 2017. Colebourns mor oppdaget Bethan død og datteren hennes i koma. Hun hadde forsøkt å ta sitt eget liv ved å stikke seg og henge seg, ble retten fortalt.

«Bethan druknet og jeg er ansvarlig for hennes død. Hun druknet og jeg er ansvarlig, fullt ansvarlig. Jeg var der, jeg holdt henne under vannet», innrømmet moren i retten.