En som har skjønt det: Ingen vits i å gå i protestmarsj hvis du ikke får tatt selfie!REUTERS/Henry Nicholls
Del saken

Mange frykter for helsen og psyken til britiske millennials, nå som Brexit stadig kommer nærmere.

Dette er tross alt en svært sårbar gruppe: En generasjon som bryter sammen i krampegråt hvis noen våger å ytre en mening som ikke er godkjent på forhånd. Som trenger «trigger warnings» og «safe spaces» slik at de ikke risikerer å lese eller høre noe som ikke er snilt nok. Det er en generasjon som fornærmes av alt fra melk til bakverk.

Og Brexit er selvsagt en alvorlig livskrise for disse kosmopolitiske verdensborgere som noen av oss foraktelig (og ikke spesielt «inkluderende») kaller millennials.
Men hvorfor ikke snu det negative til det positive?

Flora Gill i The Spectator forsøker seg på noen tips, som kanskje kan få snøfnuggene til å se litt lysere på en tilværelse etter Brexit:

1: Brexit er den perfekte unnskyldningen for alt
Som du vet er det aldri en millennial sin feil hvis han eller hun ikke lykkes. Det er diskriminering, mangel på likelønn, hvite privilegier etc. Dette begynner vi å bli ganske lei, og noen millennials forstår nok dette. Med Brexit får man en perfekt unnskyldning. Har du ikke jobb? Brexit! Er du deprimert? Brexit! Strøk du på eksamen? Brexit! Osv…

2: Blå pass ser bedre ut på Instagram
Det varer sikkert ikke lenge, men de første ukene vil det være veldig stilig med ny farge på passene! Ikke at du får særlig bruk for disse passene, men…

3: Ikke mer Instagram-misunnelse
En annen positiv ting er at du slipper å konkurrere om det feteste bildene fra helgen. Du slipper sannsynligvis aldri ut av Storbritannia igjen resten av ditt liv, og det er grenser for hvor mange bilder du kan legge ut av Stonehenge eller de hvite klippene på Dover.

4: Endelig får du råd til et sted å bo!
Så snart husprisene kollapser, så er dette til din fordel: Kanskje du faktisk vil få råd til et sted å bo? Egentlig skulle husprisene ha kollapset for lenge siden, men vær tålmodig: Alle ekspertene er jo enige…

5: Endring til et bærekraftig kosthold blir en lek
Siden all eksport og import vil stanse helt opp, er det ikke lenger snakk om å nyte importerte franske oster, eller håndlaget økologisk Fair Trade-pasta fra Italia. Nå må du ta til takke med lokal mat, og det er jo mye mer bærekraftig!

6: Pass på å få tatt de perfekte protestbildene
Å vise at du er engasjert nok til å gå i tog, mens du selvsagt tar masse selfies, er en gyllen anledning. Vær nøye med antrekket: Det må være litt sånn tilfeldig, passe laid back, men skoene må selvsagt være av topp kvalitet og riktig merke.

7: New age får en ny vår
Etter Brexit vil Storbritannia gå tom for medisiner på noen uker. Dette er bra! Da kan gammel visdom som akupunktur, naturmedisin og wellness endelig få den anerkjennelsen den fortjener. Hvem vet: Kanskje kurset i lesbisk dans og meditasjon ikke var så unyttig som alle sa?

Ha en riktig god Brexit!