Noah Centineo og Alexis Ren under et maskeradeball i Los Angeles. Foto: MediaPunch/Shutterstock
Del saken

Stadig blir det oppdaget nye stjerneskudd i Hollywood. En av nykommerne som virkelig har kommet som en kule den siste tiden er skuespiller Noah Centineo. 

Centineo er kjent for å ha spilt i en rekke filmer på streamingtjenesten Netflix, deriblant «To All the Boys I’ve Loved Before» og «Sierra Burgess Is a Loser». I sistnevnte film spiller han mot norske Kristine Frøseth. 

Nå har Centineo fått seg kjæreste. I slutten av oktober dukket han nemlig opp på den røde løperen med en kvinne ved sin side. Den utvalgte er modell og Instagram-kjendis Alexis Ren (22), skriver Se og Hør.

Les også: Realitystjerne ferdig med dating etter tre ekteskap og 21 forlovelser

Fornøyd med kjæresten

Rens karriere tok av da hun og eksen Jay Alvarez (24) begynte å legge ut eksotiske reisebilder på Instagram. Da hun var 15 gikk hun viralt på grunn av et bikinibilde, og i 2018 ble hun kåret til årets nybegynner i Sports Illustrateds årlige badetøyutgave. Nå er hun i ekstase over sin nye kjæreste, Noah Centineo.

– Han er fantastisk. Han har virkelig et hjerte av gull. Han er også like tullete i virkeligheten, forteller Ren til E!News.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

this please

Et innlegg delt av Alexis Ren (@alexisren)

Bor med søsteren 

Centineo selv forteller at han bor sammen med både søsteren sin og kjæresten hennes, og at de tar vare på hverandre.

– Jeg holder familien veldig nær. Det er en veldig liten krets, med vennene mine og jenta mi. Alle passer på hverandre. Vi elsker hverandre, sa han til E!News forrige uke.

Centineo og Ren har nesten 31 millioner følgere til sammen på Instagram, noe som tyder på at paret har mange fans. 

Norsk stjerneskudd

Centineo spilte som nevnt mot norske Kristine Frøseth i filmen «Sierra Burgess Is a Loser». Det norske stjerneskuddet har kommet en lang vei siden hun ifølge Akershus Amtstidende først ble oppdaget på Ski Storsenter i Follo, straks utenfor Oslo.

Hun er utvilsomt blitt en stjerne, noe amerikanske medier også har bemerket. Seventeen Magazine har for eksempel proklamert at «hun er i ferd med å ta over filmverdenen».