Alkohol roer ned nervene, men en full date er ikke sjarmerende. Vis måtehold. Foto: Pixabay/ epicantus
Del saken

Det har tidligere vært skrevet om hvilke feil jenter på date må unngå. Men menn gjør også feil. Hvilke?  Womans Health Magazine har spurt jentene om hva guttene gjør feil, og blir referert av KK.no.

Første spørsmål: Hva er det verste mannen kan ha på seg på første date?  Dyreprint på buksene, sier en av kvinnene.  T-skjorter med pervers tekst, svarer en annen. Ellers er det ikke populært med sokker i sandalene, syrevaskede, trange jeans, eller å møte på date i joggebukse og joggesko.

Jentene vet også hva de foretrekker at guttene har på seg. Jeg elsker gutter som bruker skjerf, sier en kvinne, til Womans Health Magazine. Andre trekker frem menn i skjorter, pene jeans og slips – men helst med litt vanlige sko.

En av jentene syns det er viktig at gutten ser ut som at han er komfortabel og ikke prøver for hardt. Men hva folk er komfortable med er forskjellig fra person til person.

Når det kommer til tekstmeldinger er jentene ekstremt samstemte, skriver magasinet. Den største fella menn kan gå i, er å tekste for mye. Kvinner er også opptatt av hvordan meldingene er skrevet – teite forkortelser og smilefjes kan med fordel kuttes ut. Og kanskje noe overraskende setter kvinnene pris på klare sms-er med en enkel invitasjon til kino.Ikke skriv at jeg er vakrere enn månen, det er teit, svarer en jente.

«En mann som nekter å stille spørsmål om deg, og bare snakker om seg selv – da blir det ingen ny date,» sier en av de spurte jentene. Kvinnene er skjønt enige om at macho, navlebeskuende menn ikke er noe å samle på, og så er det viktig at han oppfører seg i forhold til omgivelsene.

«Jeg vil ha en som er snill mot alle, ikke bare mot daten sin. Han må ikke være snobbete og frekk mot andre, ikke komme med uanstendige forslag verken til meg eller vennene mine,» sier en jente. Guttene bør også passe seg for dårlig humor, kommentarer om hvor vakre barn dere ville fått, eller å snakke om alle tingene du eier.

Guttene anbefales å ikke drikke for mye, og å ikke være gjerrig.

https://www.kk.no/livstil/kvinnefellene-menn-bor-unnga-67989636