Ørjan Burøe og Marna Haugen Burøe. Foto: Thomas Andersen / TV 2
Del saken

Bloggeren Marna Haugen Burøe (38) har nå delt nyheten om at hun er kreftfri, i en post på Instagram.

– Fikk verdens beste telefon fra Radiumhospitalet i går, så det ble eneste røret jeg legger på i nærmeste fremtid, skriver hun.

Les også: Selv små mengder alkohol øker risikoen for brystkreft

Kreft i livmoren

Det var i midten av juni Haugen Burøe, som er gift med komiker Ørjan Burøe (45), i sosiale medier delte den triste nyheten om at hun hadde fått kreft i livmoren. Siden den gangen har hun holdt sine følgere oppdatert om hennes kamp mot kreften i sosiale medier. Samtidig har hun og ektemannen holdt humøret oppe i kjent stil, og nå er endelig kampen mot sykdommen vunnet.

– Jeg måtte holde meg fra å hoppe i taket og hyle ut. Jeg ser på Ørjan som ser på meg og blir blank i øynene mens han tar et godt tak rundt Theodor, som også kom ut fra klasserommet, og kysser ham på hodet, skriver Burøe på sin blogg kalt Komikerfrue.

Dette er ikke første gangen Marna Haugen Burøe har overlevd en kreftsykdom, noe ektemannen passer på å minne sine følgere på i sosiale medier. I 2012 fant legene en kreftsvulst i magen hennes, etter å mistenkt at hun var gravid. Også da måtte hun gjennom noen måneder med cellegift, før hun ble friskmeldt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Sterkeste bad ass dama jeg vet om, som har banka livskiten av kreft to ganger. #friskmeldt ❤️ @komikerfrue

Et innlegg delt av Ørjan Burøe (@orjanburoe)