Madonna var frisk og rask da dette bildet ble tatt under en konsert på Telenor Arena for noen år siden. I Paris pådro hun seg nylig det hun trodde var en kraftig influensa, men nå sier var koronasmitte. Arkivfoto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Del saken

Madonna visste ikke hva som feilet henne da hun var syk for halvannen måned siden, men sier tester nå viser at hun har vært smittet av koronaviruset.

Prøver viser at hun har utviklet antistoffer mot covid-19.

– Når du får på vist antistoffer, betyr det at du har hatt viruset, noe jeg tydeligvis hadde, siden jeg og flere andre i forestillingen ble syk i Paris på slutten verdensturneen, sier 61-åringen på Instagram. Samtidig beroliger hun 15 millioner følgere og sier hun ikke lenger er syk.

Etter én opptreden i Paris, avlyste Madonna neste konsert, noe hun forklarte med en «vedvarende skade». Smitteverntiltak førte til at hun måtte avlyse to konserter til.

– Den gangen trodde vi bare at vi hadde fått en kraftig influensa. Gudskjelov er vi alle friske og raske nå, sier Madonna.

Tidligere i uken bidro hun med 1 million euro i en global kronerulling for utvikling av vaksiner, tester og behandling for covid-19.