Foto: Wikimedia.
Del saken

Forrige helg druste vi inn riktige valg på oddskupongen og gjorde alle kloke mennesker, som valgte å følge tipsene, rikere.

I dag satser vi på 12 rette, fremfor å spille oddsen.

Norwich City — Manchester City (B)

Det vil stå mellom Liverpool og Man City i år igjen om hvem som vinner Premier League. City er mye sterkere enn Norwich og det vil være en gigantisk bombe om det ikke blir City-seier her. B.

Brighton & Hove Albion — Burnley (U)

Vanskelig å gjøre seg kloke på Albion. Vil være på nedre halvdel og kjempe om å unngå nedrykk i år igjen. Burnley har vist seg å være et godt lag som spiller god angrepsfotball. Vanskelig å tippe utfallet her, så da går vi for uavgjort.

Manchester United — Leicester City (HU)

Man United alt annet enn gode i de første kampene av Premier League. Solskjær har ikke fått til mye og lider av at mange sentraler spillere ikke gir alt for klubben. Oppskrytte Paul Pogba er en vandrende skandale og Solskjær gjorde en megatabbe da han ikke solgte han, slik de kunne få tilbake harmonien i garderoben. Med tanke på skadeproblemer kan det bli vanskelig å ta poeng mot Leicester som er et godt kontringslag. De er uansett fornøyd med poeng på Old Trafford.

Sheffield United — Southampton (U)

Southampton spiller bedre når de ikke er forventet å vinne. Sheff Utd er nyopprykket og vil slite på nedre halvdel. Uavgjort.

Tottenham — Crystal Palace (H)

Londonderby. Tottenham har slitt, men med Harry Kane på topp er de alltid farlige. Møter Palace som kan være vrien å bryte ned. Spurs må uansett vinne denne kampen hvis de skal bli blant de fire beste. Avgir de poeng her, er det full krise i klubben. H.

Wolverhampton Wanderers — Chelsea (HU)

Chelsea sliter under Frank Lampard. Har ingen på topp som kan skåre 20 mål per sesong. Wolves er et godt lag, og er vanskelig å slå hjemme. Men de har variert i prestasjonene i år. Hjemme eller uavgjort.

Blackburn – Millwall (U)

To lag midt på tabellen i Championship. 1-1?

Charlton Athletic — Birmingham City (HU)

Charlton på andreplass og har gjort det meget bra i år. Møter Birmingham som ikke har det beste forsvaret. Bortelaget vil være fornøyd med uavgjort.

Middlesbrough — Reading FC (H)

Boro har skuffet i år. Det vil nok løsne etter hvert. Dette er en bra kamp å slå tilbake i. Vi satser på hjemmeseier.

Preston North End — Brentford (H)

Brentford trives ikke på bortebane. Taper som regel når de er på tur, men er sterke hjemme. Møter Preston som ligger på sjuendeplass. Dette skal være hjemmeseier.

Stoke City — Bristol City (UB)

Elendige Stoke i full krise. Ligger desidert sist og har et forsvar som er fullstendig katastrofe. Danny Batth i midtforsvaret er kanskje noe av det dårligste engelsk fotball har sett. Denne såkalte fotballspilleren er skyld i nesten alt av baklengsmål. Hva så med venstreback Stephen Ward? Han er så dårlig at det er nesten er komisk å se på. Den tidlige Liverpool-spilleren Joe Allen er en annen som er skyld for at Stoke ligger sist. Han bør legge skona på hylla. Helt forferdelig å se på. Bristol City på femteplass gjør det bra om dagen. Det ville være en bombe om de ikke leker seg inn til tre poeng, men større overraskelser har skjedd i fotball, så vi slenger på en U for sikkerhets skyld. Kanskje Stoke flakser inn et mål.

Swansea City — Nottingham Forest (U)

Swansea har vunnet fem og spilt en uvgjort. Topper tabellen. Bortelaget Forest er vanskelig å slå. Har kun tapt en kamp. Swansea skal få det tøft her. Vi går for uavgjort som begge vil være fornøyd med.