Brittany Zamora er dømt til 20 år i fengsel for seksuelle overgrep mot unge gutter. (Tom Tingle/Arizona Republic via AP, Pool)
Del saken

En kvinnelig lærer fra Arizona er dømt til 20 år i fengsel for seksuelle overgrep mot en 13 år gammel gutt hun var lærer for, rapporterer Breitbart.

Brittany Zamora groomet den unge eleven og dømmes blant annet for å ha utført oralsex på 13-åringen mens en annen elev så på. Moren til en av guttene sier:

– Zamora lurte disse guttene, og utnyttet tilliten for å tilfredsstille sine egne seksuelle behov. Hun brukte sin posisjon til å mishandle barn.

Zamora er lei seg og har bedt om unnskyldning til tenåringene og deres familier.

– Jeg er en ekte og god person som har gjort en feil og angrer dypt. Jeg har hele mitt liv respektert loven. Jeg er ingen trussel mot samfunnet på noen måte, sa Zamora i retten.

Hun dømmes altså til 20 år i fengsel. Samtidig saksøker familiene skoledistriktet og krever 2,5 millioner dollar i erstatning. Bakgrunnen for søksmålet er at skolen burde kunne forhindret overgrepene, siden flere overgrep skjedde etter at skolen var varslet om hva som foregikk.