Millie Fontana mener barnas rettigheter blir glemt i den progressive kampen for stadig flere LGBT-rettigheter. Skjermdump YouTube
Del saken

Millie Fontana en ung dame fra Australia og forkjemper for barns rettigheter. Hun er såkalt prøverørsbarn og ble oppfostret av et lesbisk par. 

Millie beskriver aktivistene som slåss for likhet for alle mulige kjønn som en minoritet av ekstremister, som egentlig er ute etter en total avskaffelse av kjønn som begrep. Hun mener at barnas rettigheter blir glemt i kampen for blant annet homofile ekteskap.

– Ingen er interesserte i å høre om den andre siden av regnbuen, de som vokser opp ulykkelige og med et annet syn på hvordan en familie skal være, sier hun.

Ingen tenker på barna

For situasjonen er nå slik at man kan være lesbisk, homse, biseksuell, transkjønnet, skeiv – og en rekke andre mer eller mindre usannsynlige kjønn. Samtidig lærer man barn at de ikke trenger en biologisk mor eller far, alle kan gifte seg med alle uansett kjønn, og barn kan hvem som helst skaffe seg ved hjelp av de mulighetene moderne medisin gir oss.

Men Millie mener at ingen tenker på barna og hvordan de opplever dette. Utviklingen går alt for fort, mener hun:

– Evolusjonen er ikke et resultat av en politisk agenda som forsøker å forhindre alle motstandere, selv en stor andel av LGBT-miljøet, å ytre seg. Denne ekstreme minoriteten er ikke på jakt etter like rettigheter for alle kjønn. De jobber for en total avskaffelse av kjønn.

Jobbet mot legalisering av likekjønnede ekteskap

Millie Fontana jobbet lenge mot at likekjønnede ekteskap skulle bli lovlig i Australia. I 2017 måtte hun og hennes allierte gi tapt. Hun har selv hatt problemer som følge av savnet av en farsfigur, og spør:

– Hvordan kan psykologer behandle meg for savnet av en far, hvis man ikke aksepterer at det er en form for diskriminering å bli nektet en farsfigur? Hvordan kan jeg få riktig behandling hvis psykologer og leger risikerer forfølgelse og straff fordi de ikke aksepterer de postmoderne kjønnsdefinisjonene? Ingen tenker på slik før de vedtar nye lover om ekteskap for likekjønnede.

Her kan du se Millie Fontana holde en tale om temaet i 2015: