Illustrasjonsbilde. Foto av Oleksiy Maksymenko
Del saken

En britisk kvinne ble kvalt til døde, da hun utførte «farlige og nedverdigende» seksuelle handlinger foran et webkamera.

Hope Barden (21) kvalte seg selv for en mann hun møtte på nettet, som betalte henne for å utføre de drøye seksuelle tjenestene foran et webkamera, mens han så på hjemme hos seg selv, uttalte en likskueformann onsdag. Dette rapporterer Fox News.

Den 45 år gamle mannen ved navn Jerome Dangar betalte den unge kvinnen til å utføre stadig drøyere seksuelle handlinger på seg selv, i løpet av deres tre måneder lange forhold. Da han i mars 2018 fikk Barden til å kvele seg selv, satt han og så på at hun ble kvalt og døde.

Les også: Gamle menn ville ha sex med en 14 åring på LGBT-forum

«Forlatt for å dø»

Dangar vil ikke bli tiltalt for drapet, fordi han ble funnet død i sin fengselscelle 15. april i år. Påtalemyndigheten har konstatert at han var pålogget da Barden avled i mars i fjor, men at han ikke hadde gjort noe forsøk på å tilkalle hjelp.

Den unge kvinnens sorgtyngede familie sier hun ble «forlatt for å dø» av Dangar, etter at det under etterforskningen ble slått fast at det dreide seg om drap.

Advarer andre

Hope Bardens lik ble funnet av romkameraten i deres felles leilighet i Burton-upon-Trent.

Kvinnens mor har fortalt at datteren, som jobbet med å ta seg av funksjonshemmede, men som kastet klærne for webkamera for å tjene litt ekstra til livets opphold, var «vakker og intelligent».

– Enhver med døtre eller andre familiemedlemmer involvert i denne forferdelige næringen må være klare over risikoen for skade, sa Kate Barden i en uttalelse via politiet i Staffordshire.