Kristin Gjelsvik samme med sin samboer Dennis Poppe Thorsen på VIXEN Influencer Awards 2017 i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Del saken

Toppblogger og realitykjendis Kristin Gjelsvik (32) og kjæresten Dennis Poppe (27) er blitt foreldre for aller første gang.

15. april kom Kristin Gjelsviks første barn til verden. Paret har holdt fødselen hemmelig i nesten en uke, men første påskedag ble forøkningen offentliggjort. Dette rapporterer Nettavisen.

Det var i januar at bloggeren avslørte at hun var gravid i syvende måned, under Vixen Influencer Awards. Til Nettavisen fortalte hun da at hun og kjæresten trengte tid til å tilpasse seg sine nye liv som foreldre.

Les også: Shaming av en person hjelper ikke når kroppspress er et samfunnsproblem

– Det har vært vanskelig å skjule det. Vi har hatt behov for å la dette synke inn uten å dele det med offentligheten. Vi hadde også lyst til å prøve å holde det hemmelig så lenge som mulig, og avsløre det på en morsom måte når tiden var inne for det. Vixen er jo definitivt en morsom arena for å avsløre noe slikt, sa hun den gangen.

Kritiserte Sophie Elise

Gjelsvik var nylig i hardt vær, etter å ha kritisert bloggkollegaen Sophie Elise Isachsen for å bidra til kroppspress. I en krast videoblogg refset hun Isachsen for sistnevntes angivelige utseendefiksering.

– Nå er jeg lei, Sophie Elise, av at du har fått lov til å være åpen om alle inngrepene dine i mange år uten at det blir slått ned på. Jeg har respektert deg som menneske og det bra du gjør, men jeg har fått nok av deg etter at du i ditt siste blogginnlegg forteller leserne dine om et annet kompleks: at hodebunnen din vises.