Foto: Jonathan NACKSTRAND / AFP
Del saken

Første juledag ble nasjonen rystet over nyheten om at forfatter og kunstner Ari Behn hadde tatt sitt eget liv, bare 47 år gammel.

Lovordene om prinsesse Märtha Louises eksmann har vært mange i tiden etter dødsfallet, og konge- og kronprinsparet var raskt ute med sine kondolanser.

Harmoni

Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Staveng, har uttalt at Ari og Märtha hadde det veldig godt sammen. 

– De var forskjellige, men utfylte hverandre. Märtha var veldig glad i Ari, og Ari var veldig glad i Märtha, sa Staveng.

– Våre tanker går selvfølgelig til hans tre barn, hans ekskone, prinsesse Märtha Louise, og hans familie. Ari Behn var en veldig raus mann med glimt i øyet. Han sjarmerte hele Norge, og det er helt ufattelig at han er borte, fortsatte han.

Les også: Durek kommenterer bilder av halvnaken kvinne og flørter dagen etter Aris død

En viktig del av kongefamilien

I tiden som prinsessens ektemann hadde Ari mye å gjøre med kongefamilien, som tok ham imot med åpne armer. Kongeparet sier i sin kondolanse at han utgjorde en viktig del av deres familie:

– Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet om Ari Behns bortgang. Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham. Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne.