Blogger Marna Haugen Burøe er rammet av kreft for andre gang. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken

Toppblogger og «Komikerfrue» Marna Haugen Burøe (38) har fått kreft for andre gang.

– Det er kjempevanskelig å skrive dette. For da blir det liksom sant. Det er så mye enklere å pakke det vekk og slippe å forholde seg til vonde fakta mens i realiteten så gjør det det hele bare verre, for man blir så tung og mørk innvendig, skriver Burøe på bloggen sin. Hun er gift med komiker Ørjan Burøe.

Det dreier seg om livmorkreft

– Den jævla livmoren, den har ikke gitt meg annet enn trøbbel i alle år. Hælvetes dritt og det verste er at jeg hadde rett i at det var noe galt, jeg hadde bare aldri sett for meg å faktisk få det bekreftet. Det er en syk følelse det, og ordene “jeg visste det” ble ikke akkurat sagt med fornøyelse.

For seks år siden fikk Burøe cellegift mot kreft på Radiumhospitalet. Hun har tidligere fjernet deler av livmorhalsen på grunn av celleforandringer. Nå rammes hun av sykdommen nok en gang.

– Det går bra akkurat nå, kan jeg si. Om en time sikkert ikke. Så tilgi meg for en muligens kommende berg og dalbane. Jeg klarer ikke avslutte skikkelig her engang, nå skal jeg ta meg et glass vin. Fuck cancer.