– Vi bare måtte si ja til dette. Det utrolig gøy å få være en del av den nye Fjols til fjells filmen. Vi gleder oss stor til premiere, sier gjengen i Klovner i kamp. FOTO: Nordisk film Egmont
Del saken

Det nærmer seg vinterferie og det nærmer seg kinopremiere på «Fjols til Fjells». Ingenting passer vel bedre enn at Klovner i kamp kommer med en helt ny låt, perfekt til afterski.

«Herregud» er skrevet til «Fjols til Fjells» , som har premiere 21. februar.

Her finner du Musikkvideo på YouTube

Her finner du filmtrailer på YouTube

– Vi bare måtte si ja til dette. Det utrolig gøy å få være en del av den nye Fjols til fjells filmen. Vi gleder oss stor til premiere, sier gjengen i Klovner i kamp.

– Er jo bare å rope hurra for at Klovner i Kamp lot seg inspirere av vår Fjols til Fjells film, og har laget en skikkelig suser av en påske – og afterski låt, sier produsent Stig Hjerkinn Haug.

– OBS Advarsel, du får denne sangen på hjernen, ifølge Nordisk Film Egmont.

Om filmen

Fjols til Fjells er en oppfølger til og inspirert av originalfilmen fra 1957. Filmen utspiller seg i den moderne norske fjellheimen og tar med skjevt blikk for seg både gammel og ny påskeferietradisjon.

Den unge og altfor serviceinnstilte hotellresepsjonisten Poppe må brått og uventet ta ansvaret for hele hotellet gjennom den hektiske påskeuken.

Det oppstår umiddelbart kaos når krevende skigjester, frustrerte hyttenaboer, klønete dansker, festglade ungdommer og misfornøyde ansatte møtes til en påskeferie fylt med de merkeligste historier, konflikter og overraskelser.

Og det blir ikke enklere når det skal legges til rette for et tradisjonelt barneskirenn, en gigantisk afterski og en respektfull feiring av påskens egentlige budskap – samtidig!

Cast:
Herbert Nordrum, Hedda Stiernstedt, Anette Hoff, Nils Vogt, Nader Khademi, Christian Skolmen, Bjarte Hjelmeland, John Emil Jørgensrud, Eirik Risholm Velle, Steinar Klouman Hallert, Erlend Mørch, Maria Stavang m.fl.

Fakta
Produksjonsselskap: Stig og Stein Studio
​Produsent: Stig Hjerkinn Haug
​Premiere: 21. februar 2020
​Regi: Petter Holmsen
​Manus: Karsten Fullu
​Kinodistribusjon: Nordisk Film