Sölden, Østerrike 20191024. Kjetil Jansrud reiser hjem før åpningen av verdenscupen i Sölden til helgen. Jansrud og de andre utøverne har trent i Sölden den siste tiden. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
Del saken

Kjetil Jansrud og samboeren Benedicte Isabel Mortensen har fått sitt første barn, en datter. Barnet som ble født søndag 26. juli skal hete Frøya.

Det kunne alpinisten stolt meddele på Instagram torsdag, ifølge NTB.

– Velkommen til denne verden, Frøya. Forrige søndag opplevde jeg det største øyeblikket i livet mitt. Jeg klarer ikke engang å begynne med å beskrive følelsene av å være til stedet og se Benedicte kjempe gjennom timer med fødsel og til slutt ende opp med å holde datteren vår i hendene mine, skriver Jansrud.

Paret har vært sammen siden 2017. Jansrud har OL-gull i super-G fra Sotsji 2014 og er stolt av både samboeren og datteren.

– Jeg er så utrolig stolt av deg min kjære. Frøya er perfekt og vi er hodestups forelsket, avslutter Jansrud.