Sophie Elise Isachsen, liker ikke den nye abort-loven. Foto: NTB scanpix.
Del saken

Den norske kjendisbloggeren Sophie Elise Isachsen skylder på regjeringen for at hun ikke vil føde barn til verden. 

I et nytt blogginnlegg raser hun mot Erna Solberg for å nevne i nyttårstalen at norske jenter må føde flere barn.

– Det er lenge siden jeg har skrevet et politisk innlegg, men nå klarer jeg ikke la være. Erna mener vi må få flere barn. Jeg mener regjeringen gir oss jævlig mange gode grunner til å la være, skriver bloggeren.

Selv om majoriteten av par i dag drømmer om å få tvillinger, er det ikke alle som vil føle en lykke om det skjer. I et nytt blogginnlegg skriver Sophie Elise at hun ikke klarer tanken på å føde tvillinger.

– Tanken på å skulle bli gravid er skremmende nok i seg selv. Tanken på å bli mor for to, er utenkelig og ikke noe jeg ønsker i det hele tatt. Da lar jeg heller være.

Les også: Sophie Elise er et skremmede dårlig forbilde

Sophie Elise Isachsen er mest kjent for sine blogginnlegg, men hun har også prøvd seg i musikkbransjen. Her er et skjermbilde fra hennes musikkvideo «Im going to fuck all your friends».

 

– Eventyrbok

KrF gikk inn i regjering med Høyre, FrP og Venstre etter å ha fått gjennomslag i endringer av abortloven. Isachsen har ingenting til overs for det kristelige partiet og sier at deres verdier baserer seg på en 2000 år gammel eventyrbok.

– KrF som Høyre nå har tatt varmt til seg gjør det vanskelig, det er snakk om en helt ny og sinnsyk abortlov, det er null snakk om klimapolitikk og det eneste de bryr seg om er penger og å skape verdier basert på en 2000 år gammel eventyrbok, raser hun.

Isachsen tok abort som 14-åring og angrer ikke et sekund på at du fjernet fosteret.

– Jeg har tatt abort og jeg ville aldri ha valgt annerledes. Jeg ble virkelig hatet på sosiale medier da jeg først åpnet meg om det – men det er vanskelig å snakke om, vanskelig å gjøre, men for mange utrolig viktig. Jeg angrer ikke.