Foto:Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock
Del saken

MSN har tatt en kikk på kjendisåret 2018, og plukket frem ulike ting kjendisene har gjort, eller hendelser de har vært involvert i. Ikke nødvendigvis kritikkverdige ting, men rare. Her er oversikten til MSN:

Will Smith
Skuespilleren feiret 50-årsdagen sin på den mest eventyrlige og vågale måten, ved å hoppe i strikk over Grand Canyon.

Kylie Jenner
Den yngste i Kardashian/Jenner–klanen slapp en bombe da hun annonserte fødselen til datteren Stormi. Selv om det hadde gått rykter om graviditeten hennes i flere måneder, var det mange som avfeide det som et PR-stunt. Det viser seg at hun bare prøvde å holde det hele skjult!

Quincy Jones
Den legendariske musikeren Quincy Jones ga et eksplosivt intervju med Vulture, der han snakket om alle slags rare ting. Blant annet hevdet han at han visste hvem som drepte Kennedy, og at han en gang hadde dated Ivanka Trump.

John Mayer
Sangeren hedrer Lush–produktet Big Sleep Jelly Bomb som ble en stor sensasjon blant internettbrukerne i fjor sommer gjennom en egen sang.

Erykah Badu
I et intervju med Vulture sto hun opp  for Bill Cosby. Hun forsvarte også Hitler, og sa at hun så noe «godt i alle».

Stacey Dash
«Clueless»–stjernen Stacey Dash annonserte at hun ville stille til valg til Kongressen. Skuespilleren er en uttalt republikaner med et kontroversielt syn på flere ting, spesielt minoritetsproblemer.

Marilyn Manson
Under en konsert på Long Island i USA var Manson så tydelig full at han veltet høyttalerne og tryglet publikum om å «elske ham». Han forlot deretter scenen etter bare fem låter.

Paris Hilton
Hilton-arvingen bestemte seg for å overraske alle og slapp en låt på Valentinsdagen. Kritikerne var tydeligvis ikke klar for dette tilbakeblikket på 2005.

Logan Paul
YouTuberen reiste til selvmordsskogen i Japan. Mens han filmet der, så Paul og teamet hans en ung mann som hang fra et tre, tilsynelatende død. Men de fortsatte å filme i noen minutter til, noe de ble sterkt kritisert for og mange hevdet de ikke hadde noe respekt for døden.

Kim Kardashian
KKW er vant til ubegrunnet kritikk, men denne gangen så stjernen seg omgitt av kontrovers da beløpet hun betalte hennes surrogat ble avslørt. Det viser seg at Kim bare betalte 68 000 amerikanske dollar for surrogaten Lorenas tjenester, noe som er langt mindre en minimumsbeløpet på 90 000..

Barbra Streisand
Det er rart nok at artisten har to klonede hunder, Violet og ScarMen det ble enda rarere da hun tok begge valpene med for å se graven til hundene de er klonet fra, og la ut et bilde av hendelsen på sosiale medier, mener MSN.  

Jamie Foxx
Det har vært rykter om at det skulle være noe mellom Jamie Foxx og Katie Holmes, ettersom de har hengt rundt i årevis enda de begge benekter det. Men historien tok en mistenkelig retning da Foxx stormet ut fra et intervju med ESPN da han ble spurt om han og Holmes hadde spilt basketball sammen på Valentinsdagen.

Usher
Sangeren og hans kone gjennom tre år, Grace Miguel, annonserte at de skulle skille seg tidligere i år. Usher var involvert i flere rettsaker, der han ble beskyldt for å ha smittet andre mennesker med herpes.