Ghostbusters 2016 tapte masse penger tross feministisk mangfold. Promoplakat
Del saken

John Nolte i Breitbart har skrevet et innlegg hvor han godter seg over at flere nye filmer gjør det svært dårlig.

Årsaken er at filmene i alt for stor grad skal ha et budskap, og det skal selvsagt være et politisk korrekt budskap. Men kinopublikum er ikke interesserte, og billettsalget stuper. Get woke, go broke altså.

Men in Black 4

I en anmeldelse blir MiB4 slaktet, og billettsalget er elendig. Den ene hovedrollen som spilles av Chris Hemsworth «fremstilles som en imbecil fordi han er hvit og heteroseksuell». Den andre hovedrollen spilles heldigvis av en mørkhudet kvinne, Tessa Thompson.

Hemsworth hadde også en rolle i 2016-versjonen av Ghostbusters, som heller ikke var noen suksess for å si det mildt. Der ble de mannlige hovedrollene skiftet ut med kvinner, og mangfold virket viktigere enn kvalitet.

Shaft

Samuel L. Jackson spiller i en ny utgave av Shaft, og billettsalget i åpningshelgen var kun 8 millioner dollar til tross for at det er en film med en superstjerne i hovedrollen som hadde premiere i 2400 ulike kinosaler.

– Av en eller annen sinnsyk grunn har Warner Bros. bestemt seg for å ta en 48 år gammel filmserie bygd på testosteron og tøffhet, og forandre det til en kjedelig familie sit-com (…) Det er som å forandre James Bond til en musical, skriver Nolte.

Også Rocketman får så hatten passer. For mens Bohemian Rhapsody var en film om et ekstraordinært talent som tilfeldigvis var homofil, er Rocketman en film om med homofile sexscener om en narkoman mann som tilfeldigvis skrev sanger.

Om X-men: Dark Phoenix skriver Nolte:

Dark Phoenix har som sin eneste feministiske superkraft evnen til å drepe en elsket, 20 år gammel franchise.

Nolte avslutter

– Jeg får bare håpe at filmprodusentene nøt å skylde på menneskeheten for alt (…) Woke drepte sommerens billettsalg.

Trailer for MiB 4: