Kim Kardashian West. Foto av Evan Agostini/Invision/AP
Del saken

I februar i år oppsøkte Kim Kardashian (39) og søsteren Khloé (35) et medium i Bali, Indonesia. Mediumet kunne fortelle at hun skulle få en sønn og at det var hennes far, reinkarnert, skriver People.

Firebarnsmoren og realitystjernen, som fikk Psalm (1) ved hjelp av surogati, avslørte i februar at hun nå er overbevist om at mediumet i Bali hadde rett angående reinkarnasjonen av hennes far, Robert Kardashian. Samtidig som hun kunne røpe, ifølge E! News, at Psalm er «den gladeste babyen noensinne».

Les også: Kim Kardashian West åpner seg og viser fram sykdommen

– Hun hadde ingen anelse. Ingen visste noe. Ingen i crewet mitt visste at jeg hadde en surrogat som var gravid med en gutt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

My baby boy is so handsome and sweet 🤍

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Flere mener, ifølge Se og Hør, at yngstemann Psalm West ikke ligner på søsknene sine – og at han er skremmende lik både sin onkel, Rob Kardashian (33), men også Kims avdøde far.

Rob Kardashian (33). Foto av Km Press Group/REX

Robert Kardashian som døde i 2003 er mest kjent for sin rolle som forsvarsadvokat i den historiske O.J. Simpson saken, nylig dramatisert i Netflix serien «The People v. O. J. Simpson: American Crime Story».

I dette arkivbilde fra 3. mai 1996, ankommer Robert Kardashian Los Angeles-kontoret til Daniel M. Petre for å gi sin deponering O.J. Simpson sivil sak, anlagt av familiene til drapsofferene Ronald Goldman og Nicole Brown Simpson. Kardashian døde av kreft i spiserør i 2003 i en alder av 59. Han hadde fornyet sin lovlisens spesifikt for å forsvare Simpson, og som hans mangeårige venn var han i Kardashian hjem mellom drapstidspunktet og arrestasjonen. (AP Photo / Nick Ut, File)
O.J. Simpson holder opp hendene for juryen og viser skinnhansker som påtalemyndighetene sier at han hadde på seg natten til drapene på sin eks-kone Nicole Brown Simpson og Ron Goldman under Simpson dobbeltmord-rettssaken i Los Angeles, California i 15. juni 1995 arkivfoto. Politiet i Los Angeles tester en kniv som ble funnet på en eiendom som en gang var eid av O.J. Simpson, som ble frifunnet for drapet på sin tidligere kone og hennes venn, sa politidepartementet i Los Angeles 4. mars 2016. REUTERS / Sam Mircovich / Files REUTERS/Sam Mircovich/Files

Les også: Kanye West (42) skal bygge bunker i hundremillioner klassen

 

Se dette innlegget på Instagram

 

⛈ StormiWorld ⛈

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)