Foto: Chelsea Lauren/REX
Del saken

Lamar Odom er forlovet igjen, også denne gangen etter et svært kort bekjentskap med sin utkårede. 

For bare tre måneder siden kunne Khloé Kardashians (35) eksmann Lamar Odom (40) fortelle at han hadde funnet lykken igjen etter bruddet med realitystjernen. Han er nå sammen med de personlige treneren og livsstilsveilederen Sabrina Parr (32), og selv om de bare har vært sammen siden august i år, har de nå bestemt seg for at de skal gifte seg. 

Delte nyheten på Instagram

I en post på Instagram mandag delte Lamar nyheten om at han hadde fridd, og at Sabrina hadde sagt ja.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Introducing my new fiancé!! Soon to be Mrs. Parr-Odom. She the ONE!!!! @getuptoparr

Et innlegg delt av Lamar Odom (@lamarodom)

Også Sabrina delte nyheten i Instagram-post med et videoklipp av en stor diamantring trygt plassert på ringfingeren sin. De velstelte neglene kommer også godt til syne.  

 

Se dette innlegget på Instagram

 

I SAID YES!!!!! 💍👰🏽 @lamarodom #mrsparrodom #lamarandsabrina

Et innlegg delt av Sabrina Parr (@getuptoparr)

Negative reaksjoner

Forlovelsen ser imidlertid ut til å ikke falle i god jord hos alle, skriver Se og Hør. En av dem som reagerer er Lamars sønn, Lamar jr (17), som han har med sin eks Liza Morales. 

– Ikke en eneste melding eller telefonsamtale for å sjekke hvordan folk som har kjent denne karen hele livet reagerer, har Lamar jr uttalt. 

Han reagerer særlig på at faren ikke har kjent Sabrina Parr i mer enn tre måneder. Dette er imidlertid ikke noe nytt for Lamars del. Han giftet seg med Khloé Kardashian etter bare én måneds bekjentskap.

På spørsmål om hva som er annerledes med Sabrina enn tidligere forhold han har vært i, har Lamar tidligere uttalt følgende: «sannheten er at hun er svart».