Khloé Kardashian. Foto: Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Del saken

Khloé Kardashian har tilsynelatende tilgitt ekskjæresten Tristan Thompson (28) for å ha kysset Jordyn Woods (22 på en privat fest i februar.

Det er Kardashian selv som sier dette via Instagram hvor hun legger vekt på at den viktigste grunnen er at «hat er tungt», skriver Se og Hør.

«Personlig vil jeg ikke gå rundt med et hjerte fylt av hat. Jeg vil ha fred i livet mitt. Å holde fast ved hat vil bare til å såre meg mot slutten», skriver hun.

Les også: Khloé Kardashians eksmann forlovet igjen

Trekantdramaet som har stormet i mediene ser dermed ut til å ha tatt slutt. Khloé og Tristan gikk fra hverandre tidligere i år etter at han brøt tilliten hennes. Tristan og Jordyn møttes altså i februar i år på en fest og han skal ha gitt et avskjedskyss til Jordyn, som for øvrig var bestevenninnen til Khloés søster, Kylie Jenner (22) den gang.

«Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt, er det å bli såret av noen som står meg nær. En som jeg elsker og behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke ha skylda for bruddet vårt. Dette var Tristans feil», skrev hun på Twitter.

Nå skal Khloé altså ha lagt det hele bak seg, og ser heller fremover.