Kasim Khuram brøt seg inn på et likhus for å tilfredsstille sine lyster. Nå er han dømt til 6 års fengsel. Skjermdump fra video.
Del saken

Kasim Khuram var høy på alkohol og narkotika da han brøt seg inn i lokalene til et begravelsesbyrå i Birmingham, og hadde sex med lik. I retten innrømmet han også at han hadde til hensikt å stjele, skriver Sky News. Det endte med seks år i fengsel.

Ifølge Sky News hadde 23 år gamle Kasim Khurram også tidligere gjort seg skyldig i seksuell penetrasjon av et lik. I retten kom det frem at han sparket ned inngangsdøren før han stjal smykker og gikk til angrep på tre lik og ni kister, inkludert en som inneholdt en baby.

Identiteten til offeret kan ifølge Sky News ikke avsløres av juridiske grunner, men retten fikk høre at det var en kvinne. Testene avslørte at DNA som tilhører Khuram, ble funnet på offerets kropp.

Anklager Robert Price sa at et medlem av personalet  kom til virksomheten og oppdaget at det kvinnelige angrepsofret hadde blitt fjernet fra kisten og nå var lagt på ryggen gulvet.

– De lovbruddene du har begått fornærmer all menneskelig følsomhet. Jeg er ikke klar over, og jeg har heller ikke funnet noe lignende tilfelle. Det ville være vanskelig å tenke på en større berøvelse av de dødes verdighet, sa dommeren i Birmingham Crown Court da dommen ble offentliggjort.

I 2016 programfestet det svenske ungdomspartiet Liberalernas Ungdomsforbund legalisering av bl.a. nekrofili. Forutsetningen var at den avdøde samtykket før døden. De fikk ikke gjennomslag.