Del saken

I februar viste en teaser hvordan Kardashian-søstrene Kim (39) og Kourtney (40) havnet i full fysisk konfrontasjon.

Cat fighten var nok lagt inn i teaseren for å lokke enda flere seere til realityshowet Keeping Up With The Kardashians, hvor krangling og uoverensstemmelser ikke akkurat er uvanlig. Men at det blir såpass fysisk er sjelden.

 

– Aldri angrip meg på den måten, jeg sverger til gud at jeg kommer til å slå deg i ansiktet, sier en rasende  Kim.

Etterhvert grep lillesøsteren Khloé (35) inn, og kan ha forhindret at situasjonen endte ille.

Verste krangel siden 2008

Søstrene har ikke barket så hardt sammen siden 2008, da Kim slo Khloé med en veske etter å ha kranglet om et bilkjøp, skriver Se og Hør. Men nå har søstrene bestemt seg for å gi en forklaring på opptrinnet, i forbindelse med at episoden skal vises på TV. Se og hør mener forklaringen kan virke forvirrende, og ser ingen stor utløsende årsak:

«Det virker i stedet som at dårlig stemning har bygget seg opp over tid, og at vannglasset til slutt virkelig rant over for begge parter.

Kim anklager søsteren for å ha dårlig arbeidsmoral, og sier at hun ikke «bryr seg om noe som helst». Det tar ikke Kourtney lett på, og fyrer straks tilbake mot søsteren.»

Kim har ved flere anledninger irritert seg over Kourtney og hennes mangel på arbeidsvilje. Mens Kourtney mener hun bare prioriterer annerledes enn Kim.

Men siden Kourtney deler mindre av sitt private liv, føler de andre søstrene at de må bidra mer for å opprettholde interessen rundt reality-showet.

– Så alle de dagene Kourtney ikke filmer, må Khloé og jeg plukke opp dritten etter henne, og dele mer. For hva er programmet hvis vi ikke deler fra livet vårt? klager Kim.

Men Kourtney vil prioritere familielivet:

– Jeg har bestemt meg for å bruke mer tid som mamma og bruke mer av energien min der. Men jeg sier ikke farvel.