Aina Stavnsborg. Foto Privat
Del saken

1) Hva motiverer deg til å stå opp hver morgen?

Det er faktisk ikke så ofte jeg trenger å være oppe på morgenen. Men har måttet gjort det et par ganger nå og da har jeg kjøpt en ny hårkur eller en ny mascara, så jeg kan glede meg til å prøvde den.

2) Har du noen gang vært forelsket

Ja, hele tiden! Jeg forelsker meg egentlig veldig fort men faller ut igjen like fort.

3) Hvor er du om fem år

Jeg vet ikke helt. Jeg har prøvd mange ganger å skulle leve et normalt liv men skjebnen tar meg alltid tilbake til underholdningsbransjen.
Kanskje jeg er skuespiller? Eller kanskje jeg kjemper for grunnleggende menneskerettigheter? Eller modell i utlandet? Hvem vet. Jeg kan med sikkerhet si at jeg ikke jobber i kommunen.

4) Har du noen forbilder?

Helt klart Dolly Parton. Hennes jordnære vesen, intelligente hode, fantastiske utseende og morsomme karakter er alt jeg ønsker meg i verden. Det hadde ikke gjort noe å kunne synge heller.

5) Om du kunne ha en superkraft: Hva/Hvilken ville det være?

Jeg er en nyskjerrig kvinne, så jeg tror kanskje jeg ville blitt usynlig. Da kunne jeg snoket rundt og sett hva folk egentlig gjør når de er helt alene.

6) Hva er lykke for deg?

Ah, det finnes to typer lykke for meg. Den rolige lykken, når man ligger arm i arm i senga og kjenner på kjærligheten og den adrenalin-lykken man får når man har gjort noe helsprøtt med bestevennen sin. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg.

7) Hva er favorittmåltidet ditt?

Pasta carbonara! Definitivt. Spesielt hvis den er laget i et stort ostehjul. Jeg har spist det to dager på rad nå, i morgen vurderer jeg å ta med en ring og fri til han mannen som står og lager den.

8) Om du kunne ha middag med hvem som helst: Hvem ville du valgt?

Kanskje Britney Spears? Vi skulle snakket om å reise seg opp igjen fra sammenbrudd og hvordan det føles å reise seg igjen etter noe sånt.

9) Om du kunne ha vært hvor som helst i verden: Hvor ville du helst vært nå?

Mexico.

10) Har du et livsmotto? Hva er i så fall ditt livsmotto?

Nå i romjula blir det vel «hvorfor være fyllesjuk når du kan være full?» haha, neida. Til vanlig er det «alltid vær snill mot andre – ikke fordi dem er det men fordi du er det». Det får meg igjennom det meste med et smil.