Kemma Johanne Hagen
Del saken

Kemma Hagen er en av de mest diskuterte eksterne skribentene i xstra.no. Hun er også ute med ny bok som heter «Du er ikke blant venner». Kemma er samfunnsengasjert, ivrig og modig skribent.

1) Hva motiverer deg til å stå opp hver morgen?
Jeg anser motivasjon for å være en ferskvare, og det er ikke bestandig at den er til stede. Den må jobbes for, bevares og pleies. Så jeg står bare opp av praktisk nødvendighet.

2) Har du noen gang vært forelsket
Ja, men jeg innser også at jeg har vært i forhold uten å være det.

3) Hvor er du om fem år?
Min eneste ambisjon er å skrive, og å aldri noensinne holde opp med det.

4) Har du noen forbilder?
Knut Hamsun synes jeg virker spennende, men jeg har egentlig ingen forbilder.

5)  Om du kunne ha en superkraft: Hva/Hvilken ville det være?
jeg ville hatt evnen til å reise frem og tilbake i tid, undersøkt hvordan mennesker levde før, og hvordan de vil leve i fremtiden. jeg skulle også likt å reise i tid for å se resultatet av mitt eget liv, møtt mine etterkommere om flere hundre år, og sett den historiske utviklingen.

6) Hva er lykke for deg?
lykke for meg er fraværet av problemer. jeg har bare hatt kanskje 3-5 ordentlig lykkelige dager i livet mitt.

 7)  Hva er favorittmåltidet ditt?
Sushi

8) Om du kunne ha middag med hvem som helst: Hvem ville du spist måltidet med?
Knut Hamsun, min avdøde far, prinsesse Diana, og min avdøde oldemor.

9) Om du kunne ha vært hvor som helst i verden: Hvor ville du helst vært nå?
I en kano på havet sammen med datteren min i Thailand ville vært helt magisk nå, jeg ville undersøkt øyer og latt datteren min leke med de innfødte barna der. jeg angrer på at jeg har brukt for lite tid på backpacking. planen er å vise datteren min alle deler av verden, da jeg mener det er det viktigste man kan gi et barn.

10) Har du et livsmotto? Hva er i så fall ditt livsmotto?
Mitt livmotto er «det er vann i klosettet».