Illustrasjonsbilde. congerdesign
Del saken

Liv Gustavsen er vararepresentant for FrP Akershus. Hun er en samfunnsengasjert person som brenner for de uten stemme, barn, unge og eldre.

1) Hva motiverer deg til å stå opp hver morgen?
En ny dag og nye muligheter. Jeg er så heldig å jobbe med det jeg liker og brenner for.

2) Har du noen gang vært forelsket?
Mange ganger og jeg elsker mennesker og treffer veldig mange, forelsker meg stadig i dem på flere plan.

3) Hvor er du om fem år?
Da er jeg på Stortinget og representerer Fremskrittspartiets politikk.

4) Har du noen forbilder?
Det er mange og de er forskjellige om det er jobb eller privat og livet generelt. Politisk ble jeg som mange sjarmert av Carl I. Hagen og jeg hadde en stor respekt for Kåre Willoch. Privat beundrer jeg veldig faren min, for hans uendelige gode humør i gjennom livet og hvordan han aldri har klaget på en utfordrende oppvekst og ikke minst voksne liv.

5) Om du kunne ha en superkraft: Hva Hvilken ville det være?
Iblant skulle jeg ønske jeg var tankeleser…for det skjer ofte at jeg faktisk ikke kan forstå hvordan noen kommer frem til sine meninger og valg…

6) Hva er lykke for deg?
Lykke er å vite at barna mine har det bra og de nærmeste rundt meg. Lykke er også når man finner rom i hektiske hverdager til bare å bremse opp å hvile og leve sakte noen timer, det er min hemmelige  lykke og gir energi.

7)  Hva er ditt favorittmåltid?
Det var et vanskelig spørsmål, for jeg er veldig glad i mat, og er veldig sesongspiser. Ingen julaften uten ribbe for eksempel og ingen høst uten fårikål. Men jeg elsker å unne meg et besøk på en gourmetrestaurant og ha muligheten til å spise de mest utsøkte franske retter.
Men du finner meg ofte på en asiatisk eller indisk restaurant, som du skjønner…jeg elsker mat og godt drikke.

8) Om du kunne ha middag med hvem som helst: Hvem ville du valgt?
Min ektefelle…bare jeg finner han 😉

9)  Om du kunne ha vært hvor som helst i verden: Hvor ville du helst vært nå?
Akkurat nå savner jeg min leilighet i Marbella…dagene er litt gråe og triste her nå på denne tiden, før snøen kommer. Så da savner jeg Marbellas sol.

10) Har du et livsmotto? Hva er i så fall ditt livsmotto?
Jeg har flere:
«Lev nå, det er dette som er livet»
«Den som intet våger intet vinner»
«Dette har jeg ikke gjort før, så det får jeg nok til!»