Foto: Maria Zahler
Del saken

1) Hva motiverer deg til å stå opp hver morgen?
At mitt perspektiv og min innfallsvinkel trengs i debatten. Jobben min handler om å vekke det norske folk. Hvis ikke stemmer som mine vinner frem, vil vi på sikt måtte si takk og farvel til nasjonalstaten. Norge er alt for oss som bor her, også de som ikke liker å innrømme det.

2) Har du noen gang vært forelsket?
Ja. Nå er det imidlertid noen år siden sist.

3) Hvor er du om fem år?
Da har jeg skrevet minst en bok, kanskje to. Resett er landets største medium og jeg er på full fart vei inn i politikken, ridende på en konservativ bølge.

4) Har du noen forbilder?
Jeg har mange forbilder, men jeg vil særlig trekke frem Douglas Murray, en høyt respektert britisk, konservativ innvandringskritiker. Han er så veltalende, så tydelig og klar. Måten han formulerer seg på gjør det vanskelig for de som vil rasiststemple ham.

5)  Om du kunne ha en superkraft: Hva/Hvilken ville det være?
Telekinese. Å kunne få ting til å skje med hjelp av ren hjernekraft, bevege gjenstander og mennesker, kunne teleportere vekk fra farer og slike ting.

6) Hva er lykke for deg?
Å ha utrettet noe. Kun da kan jeg være tilfreds.

7) Hva er favorittmåltidet ditt?
Jeg vet ikke. Det er vanskelig å velge en matrett, men jeg er veldig glad i thaimat.

8)  Om du kunne hatt middag med hvem som helst, hvem ville det vært?
Sebastian Kurz, forbundskansleren i Østerrike.

9) Om du kunne ha vært hvor som helst i verden: Hvor ville du helst vært nå?
Akkurat nå skulle jeg gjerne vært i Wien, Østerrike.

10) Har du et livsmotto? Hva er i så fall ditt livsmotto?
Jeg har ikke noe motto som jeg oppfatter som mitt. Men jeg pleier å si at det kun er en person man kan regne med her i verden, og det er en selv. Jeg har også tidligere sitert religionskritikeren George Bernard Shaw, som sa at religiøse personer er lykkeligere enn skeptikere, men bare på samme måte som en full person er lykkeligere enn en som er edru. Det synes jeg var freidig og vittig, og jeg har sansen for det, selv om jeg har all forståelse for at noen ønsker å praktisere religion.