Credit: NTB scanpix Fotograf: Larsen, Håkon Mosvold
Del saken

1)  Hva motiverer deg til å stå opp hver morgen?
Jeg har jo ikke noe valg. På en måte er det ren nødvendighet som får meg opp. Men det hender jeg startet dagen med å jobbe fra sengen. Som regel sover jeg bare 4-5 timer. Det er barn som skal på skolen, og så er det nyhetsbildet, hva skjer, når skal sakene på Resett ut? Avisen er en 24 timers operasjon og inntil videre drives den frem på ren vilje hos de som er involvert. Vi kan ikke slappe av mer enn noen timer hver av oss av gangen.

2)  Har du noen gang vært forelsket?
Ja. Et liv uten forelskelser ville manglet noe vesentlig.

3)  Hvor er du om fem år?
Fortsatt redaktør for Resett, tror jeg. Pluss noe annet. Men fem år er lang tid. Jeg har sjelden drevet med det samme mer enn fem år. Forhåpentligvis er jeg litt mindre travel, litt bedre trent, ikke fullt så foraktet.

Og så er det flere som er enige med meg om fem år enn i dag.

4)  Har du noen forbilder?
Nei, egentlig ikke. Men jeg har latt meg imponere av folk. Mine foreldre er to utrolig fine mennesker. Varme og inkluderende. Så om noen, må det være dem.

5)  Om du kunne ha en superkraft: Hva/Hvilken ville det være?

Å kunne banke fornuft og integritet inn i folk.

6)  Hva er lykke for deg?

Lykke for meg ligger i kontraster, og å ha utfordringer. Kaste meg inn i ting jeg må skjerpe meg for å klare. Og deretter kunne ta en liten pause og koble av.

7)  Hva er favorittmåltidet ditt?
Helgrillet indrefilet med sjokoladefondant til dessert.

8)  Om du kunne hatt middag med hvem som helst, hvem ville det vært?

Med en søt jente som tror jeg er rasist. Da måtte jeg tatt frem min beste sjarm. Eller kanskje med Donald Trump og Mike Pompeo.

9)  Om du kunne ha vært hvor som helst i verden: Hvor ville du helst vært nå?
På kontoret til Olav Thon i påvente av at han signerte gaven på 50 millioner til Resett.

10) Har du et livsmotto? Hva er i så fall ditt livsmotto?
Jeg har ikke utstyrt meg med livsmotto. Men om noe, burde det vært:  Vær hel ved, alltid.