Julie Delia Lie Steinfjell. Foto: Privat
Del saken

Julia Delia Lie Steinfjell.

1) Hva motiverer deg til å stå opp hver morgen?

Jeg simpelthen bare elsker livet og alt som hører med. Like raskt som det kan skje noe dritt, kan det skje noe fett. Og vissheten om at alt kan snu så raskt gjør at jeg blir nysgjerrig. Og det gjør meg motivert.

2) Har du noen gang vært forelsket

Jeg har vært forelsket mange ganger og forelsker meg fort. Men den kjærligheten jeg nå føler for min mann og mine barn har jeg aldri kjent på før. Jeg er mer forelsket i min mann nå enn når vi møttes for syv år siden og kjærligheten til mine barn kan ikke beskrives med ord.

3) Hvor er du om fem år

Jeg prøver å ikke tenke så langt frem i tid, da jeg vet av erfaring at alt kan skje. Det både på godt og vondt. Og da prøver jeg i størst mulig grad å leve i nuet. Hva nå det betyr. Jeg gjør ting hele tiden som jeg tror, håper og noen ganger vet kommer til å resultere i noe senere. Så jeg legger til rette for at jeg og de rundt meg skal få en så bra og spennende fremtid som overhode mulig. Men om jeg må svare, håper jeg at jeg er en plass jeg aldri i min villeste fantasi skulle tro jeg kunne være

4) Har du noen forbilder?

Jeg har mange forbilder og fellesnevneren er at det er folk som skaper noe. Hva de skaper er veldig varierende, og betyr ikke like mye. Det som betyr noe er at de brenner for det de gjør og får ting til å skje.

5) Om du kunne ha en superkraft: Hva/Hvilken ville det være?

Min superkraft hadde uten tvil vært å kunne teleportere og reise i tid

6) Hva er lykke for deg?

Ukontrollerte latterkramper.

7) Hva er favorittmåltidet ditt?

Pasta. Jeg er over gjennomsnittet glad i pasta og nærmest alle pastaretter

8) Om du kunne ha middag med hvem som helst: Hvem ville du valgt?

Jeg hadde valgt å spise middag med pappa, som døde når jeg var tolv

9) Om du kunne ha vært hvor som helst i verden: Hvor ville du helst vært nå?

Jeg ville vært et sted hvor ingen andre har vært før og dratt på oppdagelsesferd

10) Har du et livsmotto? Hva er i så fall ditt livsmotto?

Mitt mantra er at alt ordner seg. Alltid!!