Jørn Kaarstad bytter fra NRK til Radio Rock. Foto: Kenneth Sporsheim
Del saken

Radioprofil Jørn Kaarstad ga seg nylig med programmet «Jørn» i NRK P3 og NRK P13 for å satse på Bokassa, bandet han er frontfigur i, og for å spille ekte rock på Radio Rock.

Nå skal han endelig formidle musikken han elsker, melder Bauer Media, som eier Radio Rock.

– Hele min P3-karriere har jeg alltid sneket inn rockelåter, men gjort det litt i skjul. Det blir herlig etter snart 15 år i radio å faktisk få sende musikken jeg virkelig elsker, som Guns N’ Roses, Bad Religion og også få plukke band jeg tror lytterne hadde digga. Nå blir det jo helt rått å få gjøre som jeg vil, sier han.

Les også: Radioveteran Stein Johnsen blir programleder i Radio Rock

Nominert til Spellemannsprisen

Jørn Kaarstad kan skilte med å ha vunnet «Årets Musikkradio» under radiobransjens prisutdeling; Prix Radio, hele 4 ganger.

I tillegg skjøt band-karrieren fart etter at Bokassa varmet opp for selveste Metallica på deres Europaturné i fjor sommer. Nå blir det norgesturné med Bokassa i helgene og sending på Radio Rock på hverdagene, skriver Bauer Media i en pressemelding.

Jørn Kaarstad og Bokassa er nominert til «Årets gjennombrudd og Gramostipend 2019» under Spellemannprisen 28. mars 2020.

– Det er få radiofolk i Norge som matcher konseptet til Radio Rock på samme måte som Jørn. Vi er stolte av å få han til oss, og jeg gleder meg til å jobbe med ham igjen” sier programsjef Stian Eliassen.

Første sending av «Jørn» på Radio Rock er mandag 2.mars. Programmet høres mandag til torsdag fra 18.00-20.00

Stein Johnsen. Foto: Beate Willumsen

Forsterker Radio Rock-laget

Nylig ble det kjent at Stein Johnsen, kjent fra bl.a. Radio 1 Oslo og P4, skal inn på Radio Rock-laget.

Hver fredag kveld frem til sommeren skal han boltre seg på Radio Rock og gjøre noe av det han liker aller best; spille plater og prate om konserter.

– Jeg gleder meg til å dele ekte rockeglede og lose lytteren gjennom liveopptakene fra konserter, også de som er litt utenfor Radio Rocks normale rotasjon, sier han.

Første sending av «Radio Rock Live» med Stein Johnsen er 6. mars på Radio Rock.
Programmet høres hver fredag fra kl. 18.00 – 22.00.