Jørgine Vasstrand og Jørgen Nilsen i Skal vi danse. FOTO: Espen Solli / TV 2
Del saken

«Skal vi danse»-deltager og treningsblogger Jørgine Massa Vasstrand innrømmer at hun er «sjalu, sjefete og krevende» i et intervju med VG.

Jørgine Vasstrand, som er kjent under kallenavnet «Funkygine», er blant storfavorittene i «Skal vi danse», og er samtidig aktuell i realityserien «Funkyfam», der hele familien hennes også medvirker. I den nye serien kommer det også frem hvor sjalu Jørgine kan være.

– Alle vet at jeg er sjalu, sjefete og krevende. Hvis jeg føler på noe når det gjelder Morten, så må jeg si det med en gang. Jeg kan ikke gå og bære på det. Nettopp fordi jeg ikke legger skjul på noe, oppleves det nok som ekstremt, sier Jørgine til VG på pressetreffet for «Funkyfam» i Oslo fredag.

Hausser det opp

Ektemannen Morten skyter inn at han opplever sjalusien som overdreven, og at det nok er Jørgine selv som hausser det opp, hvorpå Jørgine understreker at hun ikke er sykelig sjalu, og at hun ikke overvåker Mortens mobil.

– Men han kunne aldri vært med i «Skal vi danse», for å si det sånn.

– Jeg hadde aldri taklet at han skulle kline seg inntil en annen dame i timevis. Det er en grunn til at folk blir kjærester i «Skal vi danse». Man kommer veldig tett på hverandre over lang tid, sier hun.

Ikke bekymret

Selv bekymrer ikke Morten seg for at kona hans danser med en annen på TV.

– Jeg har aldri tenkt på det sånn. Dessuten er det en trygghet for meg at Jørgine er så direkte og åpen om alt. Jeg vet til enhver tid hvor hun står.