Foto: REUTERS/Peter Nicholls
Del saken

Onsdag denne uken var det duket for premiere på filmen «Maleficent: Mistress Of Evil» i London, fire år etter premieren på den første filmen «Maleficent» fra 2014.

Premieren var spekket med stjerner, og blant dem var selvsagt hovedrolleinnehaver Angelina Jolie, som hadde tatt med seg fire av barna sine, ifølge Se og Hør.

På den røde løperen var filmstjernen iført en vakker sølvfarget kjole designet av Ralph and Russo, side om side med tvillingene Vivienne Marcheline og Knox Leon (11), Shiloh Nouvel (13) og Zahara Marley (14).

Les også: 

Oppfølger

Handlingen i fantasyfilmen «Maleficent: Mistress Of Evil» er satt flere år etter hendelsene i den første «Maleficent»-filmen.

Elle Fanning (21) og Michelle Pfeiffer (61) har også sentrale roller i oppfølgeren, henholdsvis som prinsesse Aurora og dronning Ingrith. Pfeiffer var imidlertid ikke å se under på den røde løperen i London.

Norge representert

En som derimot var til stede var de norske skuespilleren og tidligere fotballstjernen John Carew (40), som også har skaffet seg en rolle i Hollywood-filmen. 

– Det er et budsjett på nesten to milliarder kroner på den filmen, så det var kult å få være med, uttalte Carew til «God kveld Norge» tidligere i år.

Han var likevel ikke den eneste nordmannen i denne produksjonen. Det var nemlig norske Joachim Rønning som regisserte hele filmen. Han har tidligere også regissert filmer som «Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge», «Kon-Tiki» og «Max Manus».