Isabella Löwengrip. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix
Del saken

Jeg vil bli en av verdens mektigste kvinner og vil gjøre veldig mye, sa den svenske influenseren Isabella Löwengrip (29) kjent som Blondinbella. 

Så kom kunngjøringen; i et forsøk på å unngå finansiell ruin har alle de 10 ansatte i Löwengrip Invest måtte slutte, skriver Expressen.se.

Les også: Blondinbella måtte rømme fra landet etter å ha blitt oppsøkt av kriminelle hjemme

 Forretningsavtaler som uteble og et skyhøyt pengeforbruk

– Vi tar ingen flere sjanser. Om vi ikke hadde snudd skuta og tatt grep, ville all kapitalen min blitt spist bort, og vi ville gått konkurs, skrev Blondinbella oktober i fjor ifølge Aftonbladet.

– Jeg er klar over at mange mennesker finner skadeglede når det ikke går så bra for meg, men jeg får inspirasjon av å få andre kvinner til å stå på, sier Isabella som i 2018 ble utnevnt til næringslivets mektigste kvinne skriver Se og Hør.

Les også: Lillebror flyr privatfly, kronprinsen nøyer seg med rutefly

– Jeg hadde trengt ei jente som pushet meg til å teste ting. Hvis jeg kan være en som får andre kvinner til å våge, først og fremst til å starte egne selskap, som er min lidenskap, så må jeg være åpen og fortelle om både positive og negative sider, avslutter Isabella Löwengrip til Dagbladet.