Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian og Kim Kardashian West. Foto av Matt Baron/Shutterstock
Del saken

Kourtney Kardashian føler seg mobbet av familien.

Eldstesøster Kourtney Kardashian (40), har vært en del av reality-serien siden start, men har den siste tiden trukket seg mer og mer tilbake.

Føler seg mobbet
Tidligere i desember gjorde de to yngre søstrene det klart at de ville droppe 40-åringen i familien realityserie hvis hun ikke gjorde sin del av innspillingsjobben, ifølge Se og Hør.

Natt til mandag var det duket for sesongavslutning for den populære serien og til People sier Kourtney:

– Jeg føler at jeg har blitt mobbet av Kim og Khloé de to siste årene. Det jeg mener er at jeg snart har nådd det punktet hvor jeg ikke er glad. Alle har sitt bristepunkt. Livet er kort, det handler ikke bare om å filme denne serien, forteller hun, og fortsetter:

– Det er ikke ok å føle at jeg er ved bristepunktet. Jeg trenger en pause og jeg vil ikke filme mer.

Kim: – Jeg håper Kourtney finner klarhet
Kim sier at alle vil det beste for søsteren Kourtney:

– Jeg tror hun har delte meninger om hva hun skal gjøre. Skal hun bli i serien, eller skal hun leve et annet liv som hun hevder å ha ønsket så lenge? Jeg håper Kourtney finner klarhet uansett hvilken beslutning hun velger å ta. Jeg vil bare at hun skal føle seg fornøyd, sier Kim.