Janne Formoe, Jan Fredrik Karlsen og Rolf Karlsen ankommer bisettelsen til Jon Skolmen. Nå melder paret at de er forlovet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Del saken

Lørdag fylte Janne Formoe 44 år, og samme dag ble hun forlovet med kjæresten Jan Fredrik Karlsen, som hun har datteren Felicia med. 

Paret har vært av og på i mange år, etter fem forelskelser og fire brudd er de endelig forlovet. Både VG og Nettavisen har skrevet om saken.

– For en glede å feire vår forlovelse på hytta vår i Mandal med våre beste venner og familie. For en lykke og for en dag, skriver Karlsen i en SMS til VG.

Paret møttes i sofaen på «Senkveld»-innspilling hos Thomas Numme og Harald Rønneberg i 2004. De to fant tonen og ble kjærester, og har som nevnt et barn sammen, men har vært av og på flere ganger gjennom årene.

Formoe og Karlsen har gjort det slutt hele fire ganger, men høsten 2018 ble de igjen kjærester – for femte gang, og har nå bestemt seg for å dele livet sammen, skriver Nettavisen.

Formoe er datter av Terje Formoe, mannen bak fenomenet Kaptein Sabeltann. Karlsen er mest kjent som ekstremt engasjert og engasjert dommer fra blant annet Idol.

Høsten 2018 ble paret sammen igjen, etter at det ble slutt mellom Karlsen og hans daværende kjæreste. Så da er det bare å vente på bruddet – eller bryllupet.