FILE - This Feb. 1, 1993 file photo shows Pop superstar Michael Jackson performing during the halftime show at the Super Bowl in Pasadena, Calif. A stage musical about Michael Jackson will premiere in Chicago later this year before heading to Broadway in 2020. Officials said Wednesday that "Don't Stop 'Til You Get Enough" will begin pre-Broadway performances at Chicago's Nederlander Theatre on Oct. 29 and run through Dec. 1. (AP Photo/Rusty Kennedy, file)
Del saken

Død og begravet og uten mulighet til å forsvare seg kommer det nå nye anklager mot Michael Jackson for seksuell tvilsom oppførsel mot unge gutter. En av Jacksons unge venner forteller nå sin historie til den engelske avisen Sunday Mirror.

– Michael Jackson kalte meg «Rubba Rubba» gutt i sengen og jeg skjønner nå at han misbrukte meg, sier den nå 35 åt gamle Michael Jacobs-hagen. Jacobs-hagen var bare 14 år da han var med sangeren på en rekke turer, men nå er han en pappa, han forstår at han ble misbrukt, skriver avisen.

Jacobs-hagen delte seng med Michael Jackson og ble ifølge Sunday Mirror kalt Rubba Rubba gutt av superstjernen.

I dag avslører han for første gang de fulle, forferdelige detaljer om sitt bisarre forhold til stjernen som tok ham inn i sengen sin, skriver avisen. Og han innrømmer at først nå, som far til en treåring, skjønner han den forvrengte og alvorlige arten av det misbruket han ble utsatt for.

– Han ba meg alltid om å sove i sengen sin, sier Michael Jacksons tidligere unge venn. Da han ba om å få sove i en egen suite insisterte Jackson likevel på at de skulle overnatte sammen.

Jacobs-hagen tilbrakte tre uker med sangeren i en hotellsuite. Da hadde bilder av dem sammen vært i alle mediene. Michael Jackson fortalte den unge gutten at han risikerte at andre barn ville si at han hadde sex med Michael Jackson og var homofil.

– Det påvirket meg psykologisk, men jeg fortalte aldri Michael. Det fikk meg til å skamme meg. Lærerne varslet min mor om påstander om Michael, men hun sa at det var min beslutning om jeg ønsket å fortsette å se ham, sier Jacobs-hagen til Sunday Mirror.

Han forteller at han hadde vært begeistret for å møte Jackson under et tidligere besøk i Disneyland Paris – etter at moren hans spurte en ansatt om hennes gutt kunne bli introdusert for stjernen.

– Plutselig ble jeg plukket opp og tatt til et annet hotell. Da jeg gikk inn i hans suite og Michael Jackson ventet på meg, tenkte jeg bare Wow. Jeg var en stor fan. Han ga meg en klem og sa på tysk «Jeg elsker deg». Vi tilbrakte dagen med å spille spill og se på PlayStation. Etter det ringte han hver dag og spurte «Vil du komme igjen?» Og vi tilbrakte hele ferien sammen.

– Michael inviterte oss til andre konserter, inkludert HIStory Tour, da jeg var 14. Jeg reiste med ham til andre land, forteller Jacobs-hagen.

– Da jeg sov i sengen hans, brukte vi bare bokser shorts og han ville holde armen rundt meg og presse kroppen sin til kroppen min, som du ville med en kjæreste. Han ville sette våre kropper på hverandre og kysse meg på hodet og kinnet. Jeg våknet mange ganger og hendene hans var på meg … en hånd på toppen av beina og en hånd rundt meg.

– Han har aldri utført en eksplisitt seksuell handling på meg, men det var seksuelle intensjoner.