Ingrid Aguliz bekrefter at hun har slitt med sjalusi. Her er hun avbildet med sin eks-kjæreste Erik Sæter som hun møtte på Paradise Hotel. Foto: Skjermbilde Youtube.
Del saken

Paradise Hotel-stjernen Ingrid Aguliz skriver på egen blogg at hun har var usikker på eget utseende og ekstrem sjalu før hun ble med i «Paradise Hotel».

Aguliz har ramset opp hvordan livet hennes var før hun ble reality-stjerne, og bekrefter at hun var usikker på seg selv og var svært sjalu i forholdet med sin eks-partner som varte i over fire år.

– Jeg brydde meg uvanlig mye om utseende mitt, hele tiden. Ingenting var godt nok eller bra nok. Jeg var til tider svært sjalu, og ikke minst redd for å miste de jeg var glad i. Dette tror jeg hang sammen med all usikkerheten min når det kom til utseende og hva alle andre tenkte om meg, skriver hun.

Videre i blogginnlegget skriver 21-åringen at hun gikk ned seks kilo på en måned, var ekstremt opptatt av håret sitt, og at hun tok altfor mye solarium.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INGRID AGUILUZ (@ingridaguiluz) on

Nylig avsluttet bloggeren forholdet med Erik Anders Sæter. Paret møttes under årets «Paradise Hotel» og har vært blant de mest profilerte parene etter årets sesong var over. Begge har satset hardt på en karriere i sosiale medier og rampelyset etter oppholdet på hotellet i Mexico.

Aguliz valgte å dele sorgen med sine egne følgere.

– Jeg sliter veldig mye med å skrive dette innlegget. Jeg har tenkt flere ganger på hvordan jeg skal skrive dette til dere. Skal jeg i det hele tatt skrive det på bloggen eller ikke? Det er mitt liv og svært personlig, men i og med at jeg deler personlige og tunge ting på bloggen så er det riktig for meg å dele dette også. Ja, det er slutt mellom Erik og meg, skrev 21-åringen da nyheten om bruddet ble kjent.