Isabella Löwengrip. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB scanpix
Del saken

Den svenske influenseren Isabella Löwengrip har hatt det vanskelig økonomisk. Det ble avslørt at hun hadde jukset med lesertall, og det førte til at mange av samarbeidspartnere trakk seg.

– Om jeg skal være ærlig, har jeg vært veldig deprimert de siste årene, er blant det 29-åringen forteller på Instagram, før hun legger til at «karrierekrisen» på sett og vis har hjulpet henne gjennom det, skriver Se og Hør.

Löwengrip forteller at hun ble behandlet med elektrosjokk. En metode som innebærer at hjernen stimuleres gjennom flere korte strømpulser. Det kan hjelpe mot psykiske vansker, som mani ved bipolare lidelser, diverse psykoser, schizofreni eller fødselsdepresjoner.

Löwengrip har også blitt singel det siste året. Hun hadde et forholde til en av Sveriges rikeste menn, Erik Selin (52). Men hun understreker at hun ikke ville ha noe økonomisk hjelp, og ville heller gå konkurs enn å ta i mot penger.

– Jeg avsluttet forholdet mitt, ettersom jeg trengte å finne sinnsro og lykke igjen, på egen hånd, forteller hun, men opplyser at de fremdeles er gode venner og snakker sammen hver dag.

– Erik og jeg har bestemt oss for å ende forholdet vårt. Selvfølgelig er det et tøft valg, men jeg er veldig takknemlig for at vi fant et vennskap som vil vare ut livet.