Foto: nastya_gepp/Pixabay
Del saken

Er et forhold gått i stykker. Fortvil ikke. Det er ikke så ille å være singel, hevder MSN som har listet opp flere fordeler magasinet mener du kan få ved å være alene en stund. Du kan være like lykkelig alene som når du er sammen med noen, skriver nettmagasinet.

Sove alene
En av de mest åpenbare fordelene ved å være singel er at du slipper å dele sengen med noen. Rull deg inn i dyna som en pølse eller sov i sjøstjerne–posisjon mens du snorker høylytt. Ingen kommer til å klage uansett.

Du slipper å inngå kompromisser
Ingen flere vanskelige kompromisser eller slitsomme krangler. Du står nå fritt til å leve livet slik du selv ønsker det. Og du får mer tid til deg selv. Det å være singel er en ypperlig sjanse til å ta igjen litt egen-tid og å skjemme bort deg selv littegrann. Du kan jo lage en liste over ting du liker å gjøre og som du ikke har fått gjort på en stund, foreslår MSN.

Du får større frihet
Du kan eksempelvis ta tilbake (fjern)kontrollen. Da du var sammen med eksen måtte du helt sikkert se haugevis av serier du ikke likte. Og kanskje du ble overtalt til å bla over noen filmer i Netflix som du faktisk hadde likt å se? Nå som du alene disponerer fjernkontrollen, kan du jo gjøre akkurat som du vil, mener MSN.

Ta hjemmet tilbake
Nå kan du gjøre som du vil. Blås i oppvasken. La barberhøvelen, hårbørsten og krølltanga ligge og slenge. Du trenger ikke å re opp sengen en gang! Du er herre i eget hjem igjen. Og det betyr at du kan gjøre akkurat som du vil!

Bestem interiør og innredning selv
Har du lenge hatt lyst til å male stuen, men ble stoppet av eksen? Nå kan du male det knæsj rosa om du vil!

Du blir mer ressurssterk
Det er ingen som kan hjelpe deg å henge opp det maleriet, bytte lyspæra, fikse den dryppende kranen eller oppdatere programvaren din.

Du slipper mange bekymringer
«Elsker han meg fremdeles?» «Hva tenker han på» eller «Er hun utro mot meg?» Alt dette er ting du ikke trenger å bekymre deg for som singel. Du har godt av å slippe slike bekymringer for en stund, skriver MSN.

Du slipper sjalusi-drama
Hvis eksen din var av den sjalu typen, vil du nok sette ekstra stor pris på singeltilværelsen. Du trenger ikke å bekymre deg for utbruddene hans lenger – du er fri fra hans trang til å vite hvem, hvor og hva. Vel, han er borte, og dine bekymringer er over, skriver MSN.