Fotocred: Pixabay/ StockSnap
Del saken

Avisen The Sun utførte nylig en undersøkelse hvor det viste seg at visse yrker er mer utro enn andre i forbindelse med julebordene, opplyser MSN, som gjengir den engelske avisens oversikt over prosentvist antall personer i ulike yrker som sier de har vært utro:

Oversikten fra The Suns undersøkelse viser at yrker der de yrkesaktive er mobile og der de ofte besøker kunder i hjemmene, som eksempelvis rørleggere og varebil–sjåfører kommer høyt på listen. Både blant rørleggerne og varebil–sjåførene svarte hele 36 prosent at de hadde vært utro.

Øverst kommer imidlertid buss–sjåfører med 55 prosent og servitører med 48 prosent. Servitørene treffer jo på mange mennesker i løpet av en arbeidsdag.

Bak rørleggerne og varebil–sjåførene kommer ledere, resepsjonister og politifolk med en svarprosent på 29. Deretter følger IT-ansatte og snekkere med 27 prosent, butikkansatte med 26 prosent, lærere og folk ansatt i det militære med 25 prosent og regnskapsførere med 23 prosent. 21 prosent av sekretærer har vært utro. Det samme har hver femte brannmann.