Foto: StockSnap /pixabay
Del saken

Datemypet.com har samlet feilene du som jente må unngå for å få et godt resultat ut av en date – og gir råd om hvordan man i stedet bør gå frem. Rådene fra Datemypet.com er gjengitt av Side2. Her er feilene som Datemypet.com og Side2 trekker frem:

Feil 1: Ha en baktanke med daten.

Mange jenter har en tanke om hvordan tingene skal være, før de møter mannen.  De ser etter den rette, og oppdager de ikke det i de mennene de treffer på, så avviser de ham. Dermed blir det ingen flere dater, som gir sjansen til å bli kjent med han som faktisk er der.

For selv om målet med en date er å treffe «den rette», så ødelegger man for seg selv med å ikke møte daten med et åpent sinn. Dessuten burde ikke dating være så seriøst – ta det for det det er – et møte der tanken er å ha det morsomt og bli kjent med et nytt menneske.

Feil 2: Utelukke menn for kjapt

I våre dager er det blitt for mye oppheng i dette med at man har kjemi med en mann når jenter velger mannen med stor M. Enkelte ganger er en intens kjemi på en date heller en advarsel for kvinner som har gjort dårlige valg tidligere. Og den mannen som er bra for deg, blir oversett på daten fordi han er sjenert eller litt keitete.

Feil 3: Gå på date med «en liste»

Kommer du på daten med en liste over egenskaper og kvaliteter du ser etter i en mann, og sjekker daten din opp mot denne?

For selv om det ikke er noe galt i å vite hva du ser etter i den ideelle partner, så er det geit å ta en virkelighets-sjekk. Listen jenter har er ofte lang, og ofte krasjer punkter med hverandre. Hvem vil ikke ha verdens snilleste, mest hengivne, trofaste – bad boy?

Svært få menn er begge deler, så du må bestemme deg for hva du faktisk vil ha. Og er det så viktig med de trivielle tingene, som at han må ha tatoveringer eller muskler? Skal man virkelig velge dater ut fra tanken om en varig livspartner, utfra om han har blekk på kroppen?

Så finn ut hva som er viktig for deg – de fleste setter ærlighet, lojalitet, godhet og mental styrke på lista, men kanskje enkelte mener tatoveringer er det som vil skape et godt samliv.

Feil 4: Prøve for hardt

Å date kan være en nervøs greie – man vil gjerne imponere og at han skal like deg også.

Hva er det fort å gjøre feil da? Jo, man kjører på for hardt. Er det en eneste liten pause i samtalen, skravler du videre, overøser han med alle de morsomme historiene dine, ler av vitsene du serverer som perler på en snor og selvsagt insisterer du på å betale (minst) din halvdel av regninga når kvelden er omme. Det hele går strålende, han ler og kjemien er der.

Men han ringer aldri tilbake.

Årsaken er trolig at ved å være den som gjorde alt, sa alt og tok alle roller, dyttet han ut over sidelinja..

Feil 5: Være en isprinsesse

Men – å gå helt andre veien, å bli en isprinsesse og «hard to get», er også helt feil. Da virker du bare uinteressert, uoppnåelig, uvennlig og også snobbete. De fleste menn gir opp ganske raskt, dersom de står overfor en slik date.

https://www.side2.no/underholdning/5-feil-kvinner-gjor-pa-date-4464052