Mye frukt bedrer potensen, spesielt ananas. Foto: Pixabay.
Del saken

Har du lite energi og ønsker å bedre potensen? Her er matvarer som du bør spise for å få overskuddet i senga.

Egg

Brukt verden over gjennom alle tider. Eggeplommer blandet med safran er en favoritt i muslimske kulturer. I arabiske lærebøker er spurve-egg tillagt stor betydning som stimulus for elskovslysten. Dagfinn Hov og Viggo Pedersen, som har skrevet Den Erotiske Kokeboken, anbefaler måke-egg, helst rå!

Frukt

De fleste frukter kan brukes som afrodisiaka, spesielt ananas, bananer, druer fikener, fersken, kirsebær og mango. Ananas er spesielt rik på C-vitaminer som kan gi en kjempeboost på potensen.

Kylling

For menn er det å opprettholde høye testosteronnivåer viktig, for ikke å si helt avgjørende for alle aspekter som har med ”sexsuell helse” å gjøre. Alt fra produksjonen av sæd og fertilitet, til å hindre manglende ereksjon, samt regulere lyst og libido er alle dependerende på testosteronets forekomst. Denne testosteronprodusjonen er svært avhengig av kombinasjonen sink og vitamin b6, som begge forekommer i et strålende mangfold og i riktig balanse i kylling.

Ingefær

Uten at det er bevist 100% på mennesker ennå, mener forskere at de har gode indikasjoner på at ingefær har en svært god påvirkning på menneskers (les; menn) testosteronproduksjon. I et forsøk gjort på rotter økte faktisk vekten på rottenes testikler når de over en periode fikk ingefær som en del av føden.

Vannmelon

Perfekt innhold av Citruline og Arginin. Disse trigger produksjonen av nitrogenoksid, en sammensetning som roer ned kroppens blodkar. Dette er faktisk også slik Viagra virker. Forskjellen er vel at man ikke trenger å gå til lege eller apotek for å kjøpe vannmelon.