Alle kan ikke se ut som Jessica Alba. Men alle som trenger det kan gå ned noen kilo. Photo by Benjamin Lozovsky/BFA/REX/Shutterstock (5734057az) Jessica Alba InStyle cover dinner, New York, USA - 16 Jun 2016 InStyle x Jessica Alba: 2016 Dinner 
Del saken

Det er faktisk en ganske enkel oppskrift.

For det første må du innse at du er feit. Mange gjør nemlig ikke det. Deretter må du bestemme deg for å bli slank. Og så må du begynne å spise mindre, og helst begynne å trene.

Folk som er veldig feite synes gjerne at det er uoverkommelig å ta av så det monner. Dermed mangler de motivasjon. Men spiser du lite nok, er det meste mulig. Så bestem deg.

Det går også an å nyte sulten, spiser du lite nok, bli det som en rus.

Spis masse grønnsaker og frukt. Samt fisk og rent kjøtt. Ikke bry deg med å prøve å gjøre det godt. Ta heller en skikkelig kur med stusselig lidelse, og nyt det som en masochist.

Når du trener, så gjør det skikkelig. Ikke noe tullete yoga eller andre kvinnegreier.  Løp og gå i timesvis. Ha med drikke, men ikke mat. Gå helt tom slik at du må sjangle hjem helt arm og utmattet. Drikk bare vann når du kommer hjem, pluss litt fet frukt.

Holder du på slik er halvt år, vil selv de tjukkeste tape seg synlig i vekt. Har du bare 10-20 kg til overs, er det gjort på 5-6 uker.

Lykke til.