Oslo 20190606. Jan Thomas på Discovery Networks, TVNorge og Dplays presentasjon av høstens programmer. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken

«Jan Thomas søker drømmeprinsen» heter det nye TV-konseptet til Discovery.

Det var Side2 som først avslørte det nye reality-konseptet der Jan Thomas skal finne seg kjæreste i et nytt program fra Discovery på nyåret.

– Jeg tror først og fremst at dette kommer til å bli veldig spennende. Jeg er klar for å utfordre meg selv og vokse som menneske. Av natur er jeg meget nysgjerrig så jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, sier hovedpersonen selv i pressemeldingen.

Det som vekker oppsikt etter kunngjøringen av reality-programmet er imidlertid T-skjorten den 52 år gamle mannen har valgt å posere med.

– Hvem er redd for kuk, står det på skjorta.

I programmet skal 12 kandidater som kjemper om å kapre stylistens hjerte bo sammen på en ranch i Sør-Afrika. Ifølge pressemeldingen vil de bli sendt på ulike dater med Jan Thomas, som også skal få hjelp og råd fra noen av sine nærmeste venner. I hvert program må én av deltakerne forlate gården.