Skjermbilde: Nettavisen
Del saken

Hemmeligheten her er at de bedriver heteroseksuell polyfirkant.

Det er velkjent at noen bytter litt, slik som swingers. Men poly er mer bindende, enn swingers som har mer løse forbindelser.

Nettavisen (+) skriver om Matt, Brooklyn, Carmen og Keith fra USA. De lever i en heteroseksuell polyfirkant, men de understreker at de ikke mer seksuelt aktive enn andre. De er kjemien mellom dem som er sentralt. De utfyller hverandre og skaper et mer spennende forhold.

Les også: Hva skjuler seg bak denne Nettavisen-saken?

Matt og Carmen hadde vært gift i ni år med to barn da de ble enige om å elske med flere. Så møtte de danselærerne Carmen og Keith. Nå bor de sammen.

– Jeg synes den beste beskrivelsen vi har kommet opp med så langt er en heteroseksuell firkant. Eller en poly-firkant eller et dobbelt parforhold, forklarer Carmen til den britiske YouTube-kanalen Truly.

Poly-paret sier at de hundre prosent heteroseksuelle, men mange har fordommer, forteller Carmen, og sier de tror polyamorøse er opptatt av kinky greier. Men det er ikke tilfelle, det er bare folk som er fordømmende.

Heteroseksuell polyfirkant handler om mye annet en soverommet, de utfyller hverandre, og de har en dynamikk seg i mellom der Brooklyn og Matt ertende, mens Carmen og Keith kan være dype.

– Vi har alle ulike roller i hverandres liv, som blir møtt av de andre individene, og resultatet er at vi blir en veldig bra familieenhet til sammen, forklarer Keith.

– Det er deler i deg selv, og i andre, som ikke alltid vil passe perfekt, og da er det bra å ha andre folk til å fylle de tomrommene, legger Brooklyn til.