«Human Ken Doll» Rodrigo Alves. Credit: Photo by Ken McKay/ITV/Shutterstock
Del saken

Rodrigo Alves (36), også kjent som Roddy Doll, har brukt mye penger på plastisk kirurgi opp gjennom årene. Til sammen har han brukt over fem millioner kroner på de forskjellige operasjonene, i håp om å perfeksjonere sitt eget utseende.

I 2019 utførte han sixpack-kirurgi, for å få «vaskebrettmage». Rodrigo Alves’ plastisk kirurgi skal ha begynt etter han tok en brystreduksjon i en alder av 17 år. Siden har 36-åringen hatt opptil 70 operasjoner, og blir ofte kalt «The Human Ken Doll» og «face of plastic surgery».

Nå innrømmer Alves at de mange titalls operasjonene ikke har hjulpet noe på hvordan han egentlig føler seg. I et intervju med Mirror kommer Alves ut som transseksuell, og ønsker nå å gå under navnet Roddy – og bli omtalt som «hun» og «henne».

I intervjuet stilte hun i kjole, langt hår og høye hæler.

– Jeg er kjent som Ken, men har alltid følt meg som Barbie, forteller Alves.

– I mange år har jeg forsøkt å leve livet mitt som mann. Jeg opererte inn falske magemuskler, hadde falske muskler i armene, men jeg løy til meg selv. Jeg føler meg endelig som den «ekte meg». Glamorøs, vakker og feminin, legger 36-åringen til.

På Instagram har Alves slettet alle bilder fra da hun var kjent som «Ken». På profilen, hvor 36-åringen har over 890 000 følgere, finnes det nå bare bilder av henne som kvinne.