Gunilla Persson på nachspiel etter filmpremiere i Hollywood. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX
Del saken

Den omstride hollywoodfruen vil gifte seg, men mangler brudgom. 

Gunilla Persson (60), som for alvor ble kjent i Skandinavia gjennom TV-programmet «Svenske Hollywoodfruer», forteller til magasinet Hänt at hun har hatt noe på gang med en mann som bor ved siden av henne. Hun bor i Los Angeles i California med datteren Erika (17) og den pleietrengende moren Iris. 

Det er imidlertid ikke bare denne mannen hollywoodfruen har i sikte. Til Expressen forteller Persson at hun nå dater flere menn om gangen, og at hun er klar for å gifte seg. Det er bare ett problem; hun mangler en brudgom. Hun er usikker på hvilken av beilerne hun skal satse på fremover.

– Det er ikke verdt å nevne noen navn, men jeg kan si at jeg møter flere samtidig, ikke noen eksklusivt som er verdt å satse på helt ennå i alle fall, forteller Persson.

Les også: Skilsmisse blant venner er smittsomt

Vil kringkaste hendelsen

Det potensielle bryllupet kommer ikke til å offentligheten hus forbi, ettersom Persson planlegger å få det kringkastet på TV. Dagen er allerede under planlegging. Persson er kjent for sin sterke kristne overbevisning, og vil derfor gifte seg i kirken.

– Jeg er utrolig romantisk langt ut i fingerspissene. Jeg vil ha et klassisk, veldig vakkert, prinsesselignende bryllup med slør og slep og alt sånt, sier hollywoodfruen.

Vil være forelsket

Hun er klar på det det må føles helt riktig for at hun skal være villig til å forplikte seg. 

– Jeg er ikke forelsket i noen, og jeg vil være det. Man må bli det for å kunne spinne videre på relasjonen, sier hun.

Persson har tidligere vært gift med Stephen Linville, som har åpnet opp om forholdet til Persson i Expressen. 

– Hun var ikke snill. Hun klaget mye, og havnet i trøbbel hele tiden. Hun pleide å skrike på meg om nettene slik at jeg ikke fikk sove. I ettertid, da jeg gikk på jobb, fikk hun sin søvn, sa han til den svenske avisen i 2018.